«Και αρχίσαμε με τη Σ…. να μαλώνουμε. Τη ρωτούσα κάποια πράγματα και μου έλεγε ψέματα. Και τη χτύπησα, την έδειρα, την έδειρα εκείνη την ημέρα, αλήθεια σας λέω την έδειρα δεν την ήθελα, δεν την ήθελα καθόλου».

Είναι η κυνική ομολογία του 32χρονου από το Διδυμότειχο. Μέσω ανάρτησης στο TikTok παραδέχεται τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Το πρωί πέρασε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ορεστιάδας, όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού, της ενδοοικογενειακής απειλής, της σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης.

«Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε στο ΤikTok, αρχίσαμε να μιλάμε εκεί πέρα. Αυτή η κοπέλα είναι αγράμματη, στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της. Μιλούσαμε στο messenger και είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε».

Ο 35χρονος συνελήφθη χθες, αφού είχε εκδοθεί ένταλμα σε βάρος του. Νωρίτερα, δίχως να δείξει το πρόσωπό του μέσω των social media είχε προαναγγείλει ότι θα παραδοθεί στην Αστυνομία.

«Θα βάλω τη φωτογραφία μου ακόμη και στο ΤikTok ότι πήγα στην αστυνομία και παραδόθηκα για να με πιάσουν και θα τα πω όλα, τι έχει γίνει ακριβώς».

Η 32χρονη μητέρα πέντε παιδιών έζησε τον απόλυτο εφιάλτη για τρεις εβδομάδες στο Διδυμότειχο, στο σπίτι που την είχε φυλακίσει. Σύμφωνα με την καταγγελία της τη βίαζε και την κακοποιούσε ανελέητα. Σώθηκε όταν ξέφυγε από την προσοχή του εφήμερου συντρόφου της και ζήτησε βοήθεια από τους θαμώνες μιας ταβέρνας.

«Ανέβηκε πάνω στο τραπέζι, στα φαγητά πάνω, τέσσερα, τρία άτομα καθόντουσαν και λέει ”σας παρακαλώ πολύ βοηθήστε με” λέει, ”αυτός με δέρνει, με χτυπάει”. Όλη η ταβέρνα κοιτάει εμένα. Και σηκωθήκανε όλοι πάνω μου. Τρόμαξα. Άρχισα να τρέχω».

Ο 35χρονος είναι γνωστός στις Αρχές. Έχει κατηγορηθεί για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με σύντροφό του από την Αλεξανδρούπολη, στην οποία ασκούσε σωματική βία.



megatv.com