heidi klum.jpg

Δεν άφησε τίποτα στη φαντασία το μικροσκοπικό μαγιό που επέλεξε να φορέσει το σούπερ μόντελ για ν’ απολαύσει το μπάνιο της σε παραλία τροπικού παραδείσου

Η Χάιντι Κλουμ ξέρει πολύ καλά πως να ξεσηκώνει τους θαυμαστές της. Άλλωστε έχει το τέλειο, αψεγάδιαστο κορμί και μπορεί να υποστηρίξει οποιαδήποτε εμφάνισή της.

Το supermodel άφησε ελάχιστα στη φαντασία και φόρεσε το μικροσκοπικό της μπικίνι για να απολαύσει τη βουτιά της στη θάλασσα με τον σύζυγό της Τομ Κάουλιτζ.

Το ζευγάρι γιόρτασε το περασμένο Σαββατοκύριακο την επέτειο του γάμου τους και δημοσίευσαν μια σειρά από φωτογραφίες τους στα social media, με την 51χρονη να ξεσηκώνει τους followers της, αφού πόζαρε τόπλες στην παραλία.

Τώρα, σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, η μητέρα τεσσάρων παιδιών κινηματογραφεί τον εαυτό της να ποζάρει σέξι και να παίζει με τα μαλλιά της.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



Πηγή