Ξημερώματα Πέμπτης. Η εικόνα από το σμπαραλιασμένο αυτοκίνητο του άτυχου 45χρονου στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου κόβει την ανάσα.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου κατευθυνόταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον Πύργο προς την Αμαλιάδα. Ξαφνικά, σε μια στροφή έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε με σφοδρότητα αρχικά σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε μέσα σε ένα χαντάκι.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος δεν φορούσε ζώνη, εκσφενδονίστηκε από το αυτοκίνητο και διαμελίστηκε στη μέση του δρόμου.

Οι κάτοικοι της περιοχής έντρομοι σηκώνονται από τα κρεβάτια τους και αντικρίζουν ένα εφιαλτικό θέαμα. Στο σημείο φτάνει ασθενοφόρο ενώ η τροχαία κλείνει τον δρόμο.

«Έφυγε με το αυτοκίνητο, τράκαρε και έσβησε το καντήλι του. Ήταν σε ένα μαγαζί, έφυγε και έγινε αυτό ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο, ούτε πήγαινε κάποιος μπροστά, πίσω. Είναι στροφή 70 μοίρες, έφυγε από την στροφή και έκοψε 2 κολώνες φωτιζόμενες. Το αμάξι ήταν κάμπριο και έφυγε από μέσα δε φόραγε ζώνη κι αυτός», δήλωσε φίλος του θύματος.

Το πάθος του για την ταχύτητα ήταν μοιραίο, του κόστισε τη ζωή.

Το αυτοκίνητό του μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 χιλιόμετρα την ώρα λένε οι φίλοι του, οι οποίοι πάντα τον συμβούλευαν ότι ο δρόμος δεν είναι αγωνιστική πίστα.

«Ρε συ κόψε λίγο θα σε προδώσει κάποια στιγμή, κάτι, οτιδήποτε θα πεταχτεί κάτι, δεν το δεχότανε. Όσους και να ρωτήσεις, εκατό άτομα θα σου πούνε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ήτανε και το αυτοκίνητο του γρήγορο δεν ήτανε κάτι απλό ας πούμε που θα μπορούσε να πιάσει 100km, 200km, έπιανε 200km, 300km το αυτοκίνητό του», ανέφερε φίλος του άνδρα που έχασε την ζωή του.

Ο 45χρονος με καταγωγή από τη Ζαχάρω, φέρεται να μην είχε βγάλει δίπλωμα οδήγησης, αν και η ζωή του ήταν το αυτοκίνητο.
Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο είχε επίσης ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή που οδηγούσε όταν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα φορτηγό. Τότε κατάφερε να γλιτώσει όμως για πολλούς μήνες δεν μπορούσε να κινηθεί.

Αυτή ήταν η τελευταία του ανάρτηση στα social media: ένα βίντεο από την εταιρεία του, με ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο στο οποίο έκανε έλεγχο.

Αγαπούσε την ταχύτητα και τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ήταν προγραμματιστής αυτοκινήτων και συμμετείχε σε αγώνες, τόσο στους τέσσερις, όσο και στους δύο τροχούς.

Η μεγαλύτερη αγάπη του όμως, ήταν τελικά, εκείνη που τον σκότωσε.



megatv.com