Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του άλματος επι κοντώ και η Ευαγγελία Πλατανιώτη στην 4η συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς Αγώνες κατέλαβε την 6η θέση στο ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης, μαζί με τη Σοφία Μαλκογεώργου.

Η Ελλάδα επιστρέφει με 8 μετάλλια από το Παρίσι

Όσον αφορά την ελληνική συμμετοχή στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, η χώρα μας επιστρέφει με 8 μετάλλια από το Παρίσι, με το ένα μάλιστα χρυσό.

Συγκεκριμένα:

Χρυσό: Μίλτος Τεντόγλου -στίβος (μήκος)

Αργυρό: Απόστολος Χρήστου -κολύμβηση (200μ πρόσθιο)

Χάλκινο:

-Λευτέρης Πετρούνιας – ενόργανη γυμναστική (κρίκοι)

-Εμμανουήλ Καραλής – στίβος (επί κοντώ)

-Θεόδωρος Τσελίδης – τζούντο (-90κ.)

-Νταουρέν Κουρουγκλίεφ – πάλη (86κ ελευθέρα)

Παπακωνσταντίνου/Γκαϊδατζής – κωπηλασία (διπλό σκιφ ελ.βαρών)

-Φίτσιου/Κοντού – κωπηλασία (διπλό σκιφ ελ.βαρών)

Σήμερα η Τελετή Λήξης

Σήμερα είναι προγραμματισμένη η Τελετή Λήξης, όπου το Παρίσι θα παραδώσει τη σκυτάλη στο Λος Άντζελες, το οποίο θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση σε 4 χρόνια!

Σε αντίθεση με την Τελετή Έναρξης που έγινε στον Σηκουάνα και στους δρόμους του Παρισιού, η λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 θα διεξαχθεί σε στάδιο. Αυτό δεν είναι άλλο από το Stade de France, στο διεξάγονται όλα τα αγωνίσματα του στίβου.

Σύμφωνα με όσα έχει κάνει γνωστά η Οργανωτική Επιτροπή, θα εμφανιστούν πάνω από 100 performers, ακροβάτες, χορευτές και καλλιτέχνες τσίρκου.

Πρωταγωνιστικός θα είναι ο ρόλος του Τομ Κρουζ στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Ο γνωστός ηθοποιός θα βοηθήσει στην παράδοση της Ολυμπιακής σημαίας στην επόμενη διοργανώτρια πόλη, το Λος Άντζελες, και μάλιστα θα το κάνει με εντυπωσιακό τρόπο όπως ο ίδιος ξέρει…



megatv.com