Στις 14 Αυγούστου ο Άρης θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με τον Δία στις 16°22’ των Διδύμων.

ΚΡΙΟΣ

θα βρεθείτε με άτομα με τα οποία, όχι μόνο μπορείτε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας, αλλά και που μπορούν να σας βοηθήσουν στην υλοποίηση κάποιου σχεδίου σας. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με σπουδές, ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες και την αγορά ενός μεταφορικού μέσου ή τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια επικερδή οικονομική συμφωνία ή, μέσα από ενδιαφέροντα γεγονότα που θα συμβούν, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε χρέη και υποχρεώσεις και να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Σε προσωπικό επίπεδο, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι της καρδιάς σας ενώ οι αδέσμευτοι θα γοητευτείτε και θα γοητεύσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσουν, τόσο στο να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να κινήσετε τα νήματα κατά το δικό σας όφελος, όσο και στο να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις. Αισθηματικά, το πάθος και ο έντονος αισθησιασμός θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το τι θέλετε εσείς προσωπικά και όχι με το τι επιθυμούν από εσάς οι γύρω σας. Εστιάστε στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησής σας και υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Το σίγουρο είναι ότι γεγονότα που θα συμβούν θα σας ικανοποιήσουν ψυχικά και πνευματικά. Ενδέχεται να γίνει μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν σημαντικά οικονομικά οφέλη από μια συνεργασία που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ ενδέχεται να σας βοηθήσει επαγγελματικά και ένα άτομο από το άμεσα φιλικό ή το έμμεσα κοινωνικό περιβάλλον σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή θα βιώσετε τρυφερότητα και συναισθηματική γενναιοδωρία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με τη καριέρα σας, το δημόσιο και τις τράπεζες ενώ μια υπόθεσή σας που είχε μπλεχτεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας θα ξεμπλοκάρει. Αναφορικά με την προσωπική σας ζωή, θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι, μέσα σε κοινωνικούς κύκλους, θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα αφοσιωθείτε σε ένα σχέδιό σας και στην υλοποίησή του και το οποίο μπορεί να σας φέρει επαγγελματική αποκατάσταση ή να αναβαθμίσει την καριέρα και, ως εκ τούτου, τα έσοδά σας. Θα νιώσετε πιο σίγουροι σε ό,τι αφορά το μέλλον σας. Αισθηματικά, κάτι νέο θα ανατείλει στον ορίζοντα των αδεσμεύτων ενώ οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε τον έρωτά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και αρκετοί από εσάς θα προχωρήσετε σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα για το επαγγελματικό σας μέλλον οικονομική συμφωνία. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά κληρονομιές, δάνεια και τακτοποιήσεις οφειλών ή γενικά οικονομικών υποθέσεών σας. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές έρωτα και έντονου πάθους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες για εσάς, είτε σχετικά με μια νέα συνεργασία η οποία θα έχει και πολύ καλές προοπτικές, είτε με κάτι πολύ θετικό για την εξέλιξή σας στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι θα γίνετε πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανώτεροι από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία, εκτιμώντας τις ικανότητες, την παραγωγικότητα και την εργασιακή ηθική σας, με κάποιον τρόπο θα φροντίσουν να σας επιβραβεύσουν. Επιπλέον, θα βρείτε έξυπνες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε θέματα καθημερινής ρουτίνας. Σε ό,τι αφορά τη συντροφική σας ζωή, ένα ταξίδι με το ταίρι σας θα ανανεώσει και τους δύο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θετικά γεγονότα και γενικά ευοίωνες εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν θα σας βοηθήσουν, όχι μόνο να απαλλαγείτε από τα άγχη και να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και γαλήνης, αλλά και να βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό σχέδιό σας. Αισθηματικά, αναμένονται καυτά ειδύλλια και φλογερές στιγμές γεμάτες αισθησιασμό.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά σας θέματα ενω θα σας απασχολήσει και η ανανέωση του χώρου που ζείτε ή που εργάζεστε. Ορισμένων από εσάς το εισόδημα θα αναβαθμιστεί μέσα από την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει ενώ εύνοια υπάρχει και για μια επανασύνδεση.

Πηγή: myastro.gr



govastileto.gr