nosokomeio 0.jpg.webp.jpeg

Τού πρήστηκε το δάχτυλο και δεν μπορούσε να βγάλει το δαχτυλίδι που φορούσε, πήγε στο Κέντρο Υγείας και κατέληξε σε… ηλεκτρολόγο!

Αδιανόητη περιπέτεια για έναν ασθενή στη Χαλκιδική, που πήγε να ζητήσει βοήθεια στο Κέντρο Υγείας Νικήτης, για να τού αφαιρέσουν δαχτυλίδι…

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, τού πρήστηκε το δάχτυλο και δεν μπορούσε να βγάλει το δαχτυλίδι που φορούσε και μετέβη στο Κέντρο Υγείας στη Νικήτη, ώστε να τού το βγάλουν οι γιατροί.

Αν και το περιστατικό φαινόταν απλό τελικά αποδείχθηκε πρωτοφανές για τους γιατρούς.

Μάλιστα χρειάστηκε να παρακολουθήσουν βιντεάκια στο youtube για να δουν πώς θα αφαιρέσουν το δαχτυλίδι από το δάχτυλο του άνδρα!

Από ό, τι φάνηκε όμως, δεν τα κατάφεραν ούτε μετά από τα βίντεο και, έτσι, ο άνδρας μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου.

Ούτε εκεί όμως ο χειρουργός μπόρεσε να βγάλει το δαχτυλίδι και τελικά απευθύνθηκε σε ηλεκτρολόγο, ο οποίος έβγαλε τελικά με ειδικό τροχό το δαχτυλίδι από το δάχτυλο του ασθενούς.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr