Εκτός αποστολής για την πρεμιέρα του “δικεφάλου του βορρά” έμειναν οι Τάισον, Μπάμπα, Ότο, Κοτάρσκι και Μιχαηλίδης.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να πάρει το πρώτο τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Παρασκευής (16.8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Κοτάρσκι συνέχισε με θεραπεία, καθώς έχει ακόμα ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τάισον.

Ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ».//Α.



ertsports.gr