Ακόμα μια νύχτα έγινε μέρα. Κεραυνοί, καταιγίδες, και σφοδρό χαλάζι, έπληξαν τη Θεσσαλία, μετέτρεψαν σε ποτάμια τους δρόμους στις μεγάλες πόλεις, κατέστρεψαν καλλιέργειες.

Ένα ζευγάρι με το αυτοκίνητό τους βρίσκονται τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό στο ύψος του Βελεστίνου, την ώρα που ξεσπά η καταιγίδα.

Σφοδρή με εκατοντάδες κεραυνούς ήταν η καταιγίδα που έπληξε τη νύχτα την πόλη της Λάρισας. Η καταιγίδα, που κράτησε λιγότερο από μισή ώρα, συνοδευόταν από ριπές αέρα, βροντές και για λίγα λεπτά χαλαζόπτωση, μέσα στην πόλη.

Η σφοδρή βροχόπτωση στην πόλη των Τρικάλων μετέτρεψε για λίγες ώρες του δρόμους σε ορμητικούς χειμάρρους ενώ το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού που έπεσε το πρωί προκάλεσε προβλήματα στις καλλιέργειες.

Δυνατοί νεροποντή, ισχυροί άνεμοι, κεραυνοί και χαλάζι έπληξαν την Κέρκυρα οι κάτοικοι της οποίας ξύπνησαν με προβλήματα στους δρόμους που δημιουργήθηκαν από συσσώρευση υδάτων και χωμάτων.

Η πρόσκαιρη κακοκαιρία έδωσε ανάσα δροσιάς σε όλη τη χώρα ενώ οι μετεωρολόγοι από αύριο προβλέπουν νέα άνοδο της θερμοκρασίας, που σταδιακά θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.



megatv.com