Η Κάμαλα Χάρις αποδέχεται επίσημα την υποψηφιότητα των Δημοκρατικών για την Προεδρία και οριστικά πλέον είναι η αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Φανταστείτε τον Ντόναλντ Τραμπ χωρίς προστατευτικά κιγκλιδώματα και πώς θα χρησιμοποιούσε τις τεράστιες εξουσίες της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών, όχι για να βελτιώσει τη ζωή σας, όχι για να ενισχύσει την εθνική μας ασφάλεια, αλλά για να εξυπηρετήσει τον μοναδικό πελάτη που είχε ποτέ, τον εαυτό του», είπε η Κάμαλα Χάρις.

Η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος υποσχέθηκε ότι θα κλείσει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, και πως ως Πρόεδρος θα σταθεί στο πλευρό της Ουκρανίας και της Νατοϊκής Συμμαχίας.

Αναφερόμενη για άλλη μία φορά στον Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως δεν θα γίνει ποτέ φίλη τυράννων και δικτατόρων.

Ο συνοδοιπόρος της Κάμαλα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος Τιμ Γουόλτζ έβγαλε σέλφις με τον γιο και την κόρη του.

Η τραγουδίστρια Pink εμφανίστηκε την τέταρτη και τελευταία μέρα δίνοντας την δική της παράσταση μαζί με την κόρη της.

Η ηθοποιός Κέρι Ουάσιγκτον χρησιμοποίησε τις ανιψιές της υποψήφιας προέδρου για να διδάξει στα μέλη του κόμματος πως προφέρεται σωστό το όνομα της Κάμαλα.

Μέσα σε λίγες εβδομάδες η Κάμαλα Χάρις έκλεισε την ψαλίδα της διαφοράς από τον Ντόναλντ Τραμπ και σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις προηγείται σε επτά πολιτείες «κλειδιά».



megatv.com