viasmos 12.jpg

Τήν εκβίαζε απειλώντας την ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της

Ένας 44χρονος συνελήφθη καθώς κατηγορείται ότι βίαζε την 16χρονη φίλη του γιου του, σε μια νέα φρικώδη υπόθεση βιασμού που σοκάρει.

Πιο συγκεκριμένα, ο 44χρονος Φ.Ν. φέρεται πως έχει βιάσει τουλάχιστον 10 φορές την 16χρονη στο χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2024 μέχρι και την 19-08-2024.

Οι ερωτικές συνευρέσεις τους λάμβαναν χώρα ύστερα από απειλές και εκβιασμούς που δεχόταν η 16χρονη, καθώς ο 44χρονος τήν εκβίαζε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και την οικογένειά της.

Μάλιστα, η 16χρονη είναι φίλη του γιου του 44χρονου βιαστή, ενώ ο τόπος, όπου έλαβαν χώρα κατ’ εξακολούθηση οι φρικιαστικές πράξεις του βιασμού σε βάρος της ανήλικης είναι ένα χωμάτινο οικόπεδο επί της οδού Ζηνοδώρου, στην Αθήνα.

Όσον αφορά στο πώς έγινε γνωστό το περιστατικό, ο πατέρας της 16χρονης το κατήγγειλε στην Αστυνομία, αφού φαίνεται πως η ανήλικη δεν άντεχε άλλο το μαρτύριο που ζούσε το τελευταίο 3μηνο.

Βιασμός στον Κολωνό: Πώς τόν έπιασε η Αστυνομία

Από το σύνολο της διενεργηθείσας έρευνας, εντοπίστηκε βραδινές ώρες της 22-23/08/2024 ο κατηγορούμενος Φ.Ν. να διέρχεται από την οικίας της παθούσας, με το αυτοκίνητο. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και αφού ακινητοποίησε το όχημα του και εξήλθε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, ο κατηγορούμενος στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο, πλην όμως αντιλήφθηκε ότι είχε περικυκλωθεί από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τους συνέδραμαν.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr