Και μετά τις επιθέσεις… οι αβρότητες.

Λίγες ώρες μετά το debate ανάμεσα σε Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις, οι δύο αντίπαλοι δίνουν και πάλι τα χέρια. Αυτή τη φορά, σε τελετή μνήμης για τα θύματα της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχασε κατά κράτος, φαίνεται να κλείνει ξανά τα μάτια και τα αυτιά του στην πραγματικότητα.

-Κύριε, τι είπατε στην Καμάλα Χάρις σήμερα το πρωί όταν δώσατε τα χέρια;

-Ήμασταν απλά ευγενικοί. Πολύ ευγενικοί. Είχαμε μια υπέροχη μονομαχία, πήγαμε υπέροχα στις δημοσκοπήσεις για το debate και το απολαύσαμε. Ελπίζω να το απόλαυσε κι εκείνη, αλλά το απόλαυσα κι εγώ.

-Υπάρχουν σχέδια για ένα δεύτερο debate;

-Όχι, το εξετάζουμε. Αλλά ξέρετε, όταν κερδίζεις, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το κάνεις δεύτερη φορά. Οπότε θα δούμε. Αλλά νομίζω ότι είχαμε μια υπέροχη συζήτηση χθες το βράδυ.

Στο πλευρό της Κάμαλα Χάρις η Τέιλορ Σουίφτ

Λίγες ώρες μετά την επίσημη στήριξη της στην Κάμαλα Χάρις, η Τέιλορ Σουίφτ από τη σκηνή των μουσικών βραβείων του MTV στα οποία σάρωσε, κάλεσε τους θαυμαστές της να ψηφίσουν.

«Αν είστε άνω των 18, εγγραφείτε για να ψηφίσετε και για κάτι άλλο που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Είναι οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2024».

Ο φίλος και σύμμαχος του Τραμπ, Έλον Μασκ, έδωσε την δική του απάντηση για το γεγονός ότι υπέγραψε την ανακοίνωση της για την Κάμαλα Χάρις ως «άτεκνη κυρία με γάτες» για να επιτεθεί στον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Ρεπουμπλικάνων, Τζέι Ντι Βανς.

«Ωραία Τέιλορ! Κέρδισες! θα σου χαρίσω ένα παιδί και θα φυλάω τις γάτες σου με τη ζωή μου».

Το περιοδικό Time φιλοξενεί στο εξώφυλλο του αυτό το σκίτσο. Είναι ο Ντόναλντ Τραμπ οποίος είναι επάνω σε ένα αυτοκινητάκι του golf που το έχει πάρει η κατηφόρα. Ο τίτλος: «Σε μπελάδες».

Και στο διαδίκτυο όμως χρήστες του X χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη για να χλευάσουν ή να στηρίξουν τον ισχυρισμό του Τραμπ στο debate ότι οι μετανάστες τρώνε τις γάτες και τους σκύλους των Αμερικάνων.



megatv.com