Ανείπωτη θλίψη για την οικογένεια του νεαρού ζευγαριού, που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 34χρονη μητέρα, που νοσηλεύεται στο Παπαγεωργίου διασωληνωμένη με βαρύτατα χτυπήματα, έχασε το παιδί που κυοφορούσε. Δυστυχώς, οι γιατροί ύστερα από μάχη 48 ωρών δεν κατάφεραν να κρατήσουν στη ζωή το έξι μηνών έμβρυο.

Ο ασυνείδητος οδηγός, που υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε το πρωί της Τετάρτης το ζευγάρι στη Θέρμη, προκάλεσε βαρύτατα χτυπήματα και στον σύζυγο της 34χρονης και ο 37χρονος δίνει μάχη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Υπό την επήρεια και στο παρελθόν

Ο 46χρονος οδηγός που προκάλεσε την τραγωδία είχε και στο παρελθόν εντοπιστεί να οδηγεί μεθυσμένος.

Από το ιστορικό του οδηγού προέκυψαν και παλαιότερες παραβάσεις που σχετίζονται με την οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, για το σύνολο των οποίων είχαν επιβληθεί τα ανάλογα μέτρα και πρόστιμα.

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι τη Δευτέρα οπότε αναμένεται να απολογηθεί. Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, που είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του ζευγαριού, ενώ διώκεται και για σωματική βλάβη από αμέλεια και κατά συρροή.

Τώρα, με τον χαμό του αγέννητου παιδιού, οι κατηγορίες ενδέχεται να αναβαθμιστούν.

Το 2 ετών παιδάκι του ζευγαριού νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου στην Παιδοχειρουργική Κλινική με τους συγγενείς να μην φεύγουν στιγμή από το πλευρό του.



megatv.com