Μετά την υπογραφή του Κιλιάν Εμπαπέ με ελεύθερη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι, η Ρεάλ είναι έτοιμη να επαναλάβει αυτό το κατόρθωμα με την απόκτηση του Αλφόνσο Ντέιβις. Ο Καναδός αριστερός μπακ φαίνεται ότι θα πάει του χρόνου στη Μαδρίτη μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με την AS.

Η “Βασίλισσα” έχει μια ιστορική έλξη που την βοηθάει να αποκτά τον ένα σούπερ σταρ μετά τον άλλο. Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνουν να αποκτήσουν κάποιους από αυτούς χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το ποσό της μεταγραφής, κάτι που θα μπορούσε να συμβεί ξανά με τον Ντέιβις. Ο Καναδός είναι ένας “δαίμονας” από την αριστερή πλευρά και φαίνεται ότι θα ακολουθήσει τα βήματα του Μαρσέλο.

Ο Ντέιβις έχει ήδη σκοράρει στο Μπερναμπέου. Ο Καναδός άνοιξε το σκορ στον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League της περασμένης σεζόν, αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα στο τέλος χάρη σε ένα σόου του Χοσέλου.

Η ημερομηνία-κλειδί σε όλη αυτή την ιστορία είναι η 1η Ιανουαρίου 2025, καθώς τότε ο Ντέιβις θα μπορεί να υπογράψει επίσημα προσύμφωνο με άλλη ομάδα. Προς το παρόν, ο Καναδός θα επικεντρωθεί πλήρως στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία έχει ξεκινήσει καλά τη ζωή της υπό τον Βίνσεντ Κομπανί, αλλά γνωρίζει ότι ο ανταγωνισμός στην Bundesliga είναι τόσο σκληρός όσο ποτέ άλλοτε.//Λ.



ertsports.gr