Ο Βρετανός οδηγός της Μερσέντες μίλησε μετά το τέλος του Grand Prix του Μπακού, τονίζοντας πως η ομάδα του έδωσε τα πάντα για να βρεθεί στο βάθρο, ενώ αναφέρθηκε και στους Κάρλος Σάινθ και Ένζο Πέρεζ και την σύγκρουση τους στην πίστα.

Οι δηλώσεις του Τζωρτζ Ράσελ:

«Είναι σίγουρα μία έκπληξη το ότι βρίσκομαι εδώ. Ευτυχώς ο Κάρλος (Σάινθ) και ο Τσέκο (Πέρεζ) ήταν καλά στην υγεία τους. Αυτό το τριήμερο η ομάδα δούλεψε πάρα πολύ σκληρά. Άλλαξε κινητήρα στο μονοθέσιό μου, άλλαξε κινητήρα στο μονοθέσιο του Λιούις, έγιναν τόσα πολλά πράγματα.

Είχα ένα πάρα πολύ κακό ξεκίνημα στον αγώνα, έχανα συνεχώς χρόνο. Με τα σκληρά ελαστικά ήμασταν ένα από τα ταχύτερα μονοθέσια στην πίστα. Κατάφερα να περάσω τον Μαξ και η θέση μου στο βάθρο είναι ένα μπόνους. Η πιο δύσκολη στιγμή σήμερα ήταν να οδηγώ με τέρμα το γκάζι μέσα από έναν τοίχο από ανθρακονήματα στον προτελευταίο γύρο.

Ήταν τρελό, δεν έβλεπα τίποτα λόγω του ήλιου. Θα μπορούσε κάποιο μονοθέσιο να είναι οπουδήποτε στην πίστα. Ευτυχώς όλοι ήταν καλά στην υγεία τους. Ήταν ένας μεγάλος αγώνας και χαίρομαι που είμαι στο βάθρο».//ΓΡ



ertsports.gr