Ο Ντομινίκ Πελικό ομολόγησε την ενοχή του για τους κατ’ εξακολούθηση βιασμούς της συζύγου του Ζιζέλ, την οποία νάρκωνε για να την κακοποιεί σεξουαλικά ο ίδιος αλλά και δεκάδες άγνωστοι, τους οποίους προσκαλούσε σπίτι τους.

Η απολογία του στο δικαστήριο άρχισε πριν από λίγη ώρα, στην πολύκροτη υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία.

Υποβοηθούμενος με ένα μπαστούνι και φορώντας ένα γκρι πουκάμισο, ο Ντομινίκ Πελικό δήλωσε ότι η σύζυγός του «δεν άξιζε» όσα υπέστη επί μία δεκαετία.

Μιλώντας για πρώτη φορά σήμερα, καθώς όπως υποστηρίζει, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας που δεν του επέτρεπαν να εμφανιστεί στο δικαστήριο εδώ και 10 μέρες, ο Ντομινίκ Πελικό λέει ότι «παραδέχεται τα γεγονότα στο σύνολό τους».

Στην σοκαριστική κατάθεσή του ο Ντομινίκ Πελικό αναφέρει ότι η πρώην σύζυγός του Ζιζέλ «δεν το άξιζε αυτό».

Είπε ότι ήταν «ευτυχισμένος» μαζί της καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής τους ζωής. «Ήμουν πολύ ευτυχισμένος μαζί της. Ήταν το αντίθετο της μητέρας μου, εντελώς επαναστατική. Είχαμε τρία παιδιά, εγγόνια, τα οποία δεν άγγιξα ποτέ».

Η Ζιζέλ άκουγε με προσοχή τον πρώην σύζυγό της, κοιτάζοντάς τον. Στο τέλος αυτής της δήλωσης, χαμήλωσε το κεφάλι της και φόρεσε ξανά τα γυαλιά ηλίου της

Ο πρόεδρος του ποινικού δικαστηρίου διάβασε την έκθεση των δύο γιατρών που εξέτασαν ον Πελικό σύμφωνα με την οποία «από ιατρική, σωματική και ψυχική άποψη, ο Ντομινίκ Πελικό είναι ικανός να εμφανιστεί στο δικαστήριο σήμερα.



megatv.com