Μάχη για τη ζωή του δίνει ένας 69χρονος άνδρας στον Βόλο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά όταν μετά από τσακωμό με τον γιο του, εκείνος όπλισε ένα ψαροντούφεκο και του εκτόξευσε το καμάκι, το οποίο καρφώθηκε στο κεφάλι του.

Στο σημείο βρέθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ, παρέλαβαν τον τραυματία και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου δίνει μάχη για τη ζωή του. Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο γιος πήγε αρχικά να τραυματίσει τον πατέρα του με μαχαίρι, ωστόσο δεν το κατάφερε.

Στην συνέχεια πήρε το ψαροντούφεκο και του κατάφερε τραύμα στην θωρακική χώρα, και έπειτα, με ένα άλλο ψαροντούφεκο, τον τραυμάτισε στο κρανίο, με το καμάκι να διαπερνά το κρανίο του.

Αμέσως ο δράστης τράπηκε σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία. Ο 69χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Βόλου, όπου η Πυροσβεστική κλήθηκε να αφαιρέσει τα κομμάτια που προεξείχαν.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι γείτονες, ο άνδρας ήταν όρθιος με το καμάκι στο κεφάλι, μέχρι την ώρα που ήρθε να τον πάρει το ασθενοφόρο. Στην συνέχεια, ο 69χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση όπου τού αφαιρέθηκε το υπόλοιπο από την μεταλλική βέργα.

Μέχρι αυτή την ώρα, ο άνδρας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμενος σε καταστολή στην ΜΕΘ.

Διασώστες 69χρονου: «Είχε διαπεράσει το κεφάλι του το καμάκι – Επικοινωνούσε άριστα με το περιβάλλον»

Ο πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων ΕΚΑΒ, Γιάννης Γούλας, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για το περιστατικό.

«Εμείς ειδοποιηθήκαμε στις 8.27 το πρωί από την αστυνομία ότι υπάρχει πυροβολισμός από όπλο. Όταν πήγαν οι διασώστες εκεί διαπίστωσαν ότι υπήρχε ένα τραύμα στο δεξί ημιθωράκιο και είδαν ένα καμάκι σφηνωμένο στο κεφάλι του ανθρώπου. Είναι μία εικόνα που δεν τις βλέπεις καθημερινά. Το θύμα είχε τις αισθήσεις του, τα ζωτικά όργανα του ήταν άριστα, ήταν σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν σε άριστη κατάσταση με το περιβάλλον. Καταλάβαινε ότι υπάρχει ένα καμάκι στο κεφάλι του. Επικοινωνούσε με τους διασώστες, έγινε  ακινητοποίηση και προσπαθήσαμε να τον μεταφέρουμε στο ασθενοφόρο», είπε αρχικά.

Μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου θέλησε και ο ίδιο και οι διασώστες, να είναι σε όρθια κατάσταση ώστε να αποφευχθούν οι κραδασμοί και να μην δημιουργηθούν προβλήματα, καθώς ήταν σφηνωμένο το καμάκι στο κεφάλι του. είχε μπει από την μπροστινή πλευρά και είχε βγει από πίσω στη ινιακή χώρα. Πιστεύω πως είχε άγιο ο άνθρωπος. Οι περιοχές των τραυμάτων είναι περιοχές που περνούν αρτηρίες, υπάρχουν όργανα που μπορεί ανά πάσα στιγμή κάποιος να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία», συμπλήρωσε ο κ. Γούλας.



megatv.com