Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ηρακλής:

H ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μάκη Γιαννίκογλου καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Γεννήθηκε στην Καβάλα στις 25 Μαρτίου 1993 και ξεκίνησε στα τμήματα υποδομής του Α.Ο Ξάνθης. Υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ομόνοια Λευκωσίας το 2011, ενώ τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε με την Καβάλα στη Football League.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τον Φωκικό το 2014, βρέθηκε στον Ηρακλή, με τον οποίον αγωνίστηκε στη Super League τη διετία 2015-17.

Tη σεζόν 2017-18 βρέθηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο τέλος της περιόδου πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ. Το 2019 επέστρεψε στα Γιάννινα, ενώ το 2021 μετακόμισε στη Λιθουανία για να φορέσει τη φανέλα της Σουντούβα. Εκεί, αγωνίστηκε σε 26 αγώνες φορώντας ως βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό και στην περσινή σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα της Καλαμάτας.

– Διεθνής με την εθνική ομάδα Κ-17 και Κ-19, ενώ έχει συμμετοχές στο Europa League και στο Conference League.

Με δηλώσεις του στο Iraklis-fc.com αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ομάδα του Ηρακλή τονίζοντας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Στόχος μας είναι να επιστρέψει η ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Μονεμβασιώτη , την διοίκηση και το προπονητικό τιμ για την εμπιστοσύνη. Γνωρίζω πολύ καλά ότι όπλο του Ηρακλή είναι η δυναμική του κόσμου, που στηρίζει την ομάδα σε κάθε αναμέτρηση».//ΔΜ



ertsports.gr