Το τουρνουά “Memorijal Velikana” γίνεται από την Βοϊβοντίνα, για 15η συνεχόμενη χρονιά, στη μνήμη των Ζάρκο Πέτροβιτς και Ράντοβαν Ντάμπιτς, σημαντικών προσωπικοτήτων του συλλόγου, που έγραψαν ιστορία στο Σέρβικο βόλεϊ συνολικά.

Στο Νόβι Σαντ, την πανέμορφη πόλη που βρίσκεται στις όχθες του Δούναβη, ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιάννης Καλμαζίδης, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα που χτίζει στην επιστροφή του ΟΦΗ, στην Volley League.

O ΟΦΗ με 15 μέρες προετοιμασίας, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, σε σχέση, με τους δυνατούς αντιπάλους του, στο τουρνουά “Memorijal Velikana”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, την επόμενη εβδομάδα, η Βοϊβοντίνα, θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι για το Σούπερ Καπ, ενώ την επόμενη εβδομάδα μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος Σερβίας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο προπονητής του ΟΦΗ, θα έχει την ευκαιρία, για χρήσιμα συμπεράσματα.

Η αποστολή του ΟΦΗ, έφτασε στο Βελιγράδι, το μεσημέρι της Τετάρτης (18/9) και την παρέλαβε το πούλμαν της Βοϊβοντίνα, για τη μεταφορά στο Νόβι Σαντ, περίπου 1 ώρα διαδρομή.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/9), η ομάδα του ΟΦΗ, έκανε την πρώτη της προπόνηση στο γήπεδο της Βοϊβοντίνα, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες του “Memorijal Velikana”.

Το πρώτο παιχνίδι του ΟΦΗ, είναι με την Βοϊβοντίνα (Πέμπτη 19/9, 7μμ), και θα ακολουθήσουν εκείνα με την Αρκάντα (Παρασκευή 20/9, 4.30μμ) και την Λέφσκι (Σάββατο 21/9, 4.30μμ).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του “Memorijal Velikana”:

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου
7μμ Βοϊβοντίνα-ΟΦΗ

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου
4.30μμ Aρκάντα-ΟΦΗ
7μμ Βοϊβοντίνα-Λέφσκι

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου
4.30μμ Λέφσκι-ΟΦΗ
7μμ Βοϊβοντίνα-Αρκάντα

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου
11 πμ Αρκάντα-Λέφσκι



ertsports.gr