Ο προπονητής των ¨πρασίνων” στάθηκε στο σεβασμό που αισθάνεται για τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο επερχόμενο τουρνουά, αλλά και στη σημασία όσων έχει κάνει η οικογένεια Γιαννακόπουλου για την ομάδα.

Αναλυτικά, ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε τα παρακάτω στο πλαίσιο της Συνέντευξης Τύπου του 6ου τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”:

«Καλώς ήρθατε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε τρεις σπουδαίες ομάδες, προπονητές και παίκτες. Ο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Με τον Σέιν πήραμε δύο Euroleague, ελπίζω να γίνει και με τον Σλούκα. Μπράβο στον ΝτιΜπαρτολομέο, μας δυσκόλεψαν πέρσι. Είμαι έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό αλλά κάθε μέρα ζω τον Παναθηναϊκό. Μαθαίνω την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζει ο Δημήτρης για το μπάσκετ στην Ευρώπη. Ελπίζω πως αυτό το event είναι ξεχωριστό από τα άλλα τουρνουά. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο να κερδίζεις τους τίτλους αλλά κάτι ξεχωριστό. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει την ειρήνη σε όλα τα σπορ, σε όλον τον κόσμο για όλους». //ΑΦ



ertsports.gr