Ύστερα από 82 ημέρες παραμονής στις φυλακές, ο Απόστολος Λύτρας, που κρατείτο για την υπόθεση του ξυλοδαρμού της εν διαστάσει συζύγου του, πέρασε τελικά το απόγευμα της Πέμπτης (12/9) την πύλη των φυλακών Κορίνθου.

Μέσα στις επόμενες μέρες μετά την αποφυλάκισή του ο Απόστολος Λύτρας μίλησε για το παιδί του και το γεγονός ότι έχει έρθει σε επαφή του μόνο μία φορά μετά την έξοδό του από τις φυλακές, ενώ σχολίασε πως οι δηλώσεις του Θέμη Σοφού, δικηγόρου της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ότι έριξε 30 μπουνιές, ήταν για χάρη εντυπωσιασμού.

«Δεν έχει αρνηθεί ότι έχει διαπράξει ένα έγκλημα. Προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, να επανακτήσει την εμπιστοσύνη των εντολέων και των μελλοντικών εντολέων του, ώστε να μπορεί να επιβιώσει και να κερδίσει τα παιδιά του. Τρεις μήνες είχε γίνει ο σάκος του μποξ, έγιναν τα πάντα φύλλο και φτερό», σχολίασε στο MEGA ο Αλέξης Κούγιας, υπογραμμίζοντας πως «το αδίκημα που διέπραξε ο Απόστολος Λύτρας δεν ήταν ποτέ κακούργημα και δεν δικαιολογείτο ποτέ να πάει στη φυλακή».

«Του είπα ότι ‘πρέπει να βγεις προς τα έξω, γιατί δεν είσαι κακούργος. Έκανες λάθος, πρέπει να το πληρώσεις’. Πιθανώς να μην τον εμπιστευτούν στο υπόλοιπο της ζωής τους για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας».

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας σχολίασε πως ο Απόστολος Λύτρας προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, ακόμα και με την έξοδό του να διασκεδάσει.

«Ο Λύτρας έχει ντέρτια να πάει να διασκεδάσει. Πήρε την κόρη του, δεν πήρε καμία με πλαστικές να πάνε στα μπουζούκια και να κάνει φιγούρα. Πήρε την κόρη του που τόσους μήνες δεν είχε λεφτά να πάει στη σχολή της. Δικαιολογημένα βγήκε προς τα έξω, δικαιολογημένα είπε αυτά που είπε. Απλά δεν πρέπει να γίνει σίριαλ. Και λίγα έχει πει ο Λύτρας, Τρεις μήνες λέμε γι’ αυτόν, τρεις μήνες έχουν κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά του».

Στο ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπισή του, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε πως «αυτό αφορά εμένα και τον Απόστολο Λύτρα».



megatv.com