«Είχα εκπλαγεί από το γεγονός ότι γίνονταν τόσο αδικαιολόγητες και συνεχείς νομικές αστοχίες από πλευράς εισαγγελέων και δικαστών, αλλά περισσότερο με είχε στεναχωρήσει η συμπεριφορά του δικηγόρου της και της ίδιας γιατί και αυτή είναι δικηγόρος, οι οποίοι ενώ από την αρχή γνώριζαν ότι αυτό είναι πλημμέλημα, γιατί αν δεν γνωρίζουν αυτή τη διάκριση θα πρέπει να τους πάρουν την άδεια, να είναι αγράμματοι».

«Δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής»

Ο ίδιος μίλησε για την σχέση του με τον Απόστολο Λύτρα.

«Δεν είχα και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του, δε μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. (…) Είχα μια συζήτηση για το πώς θα πρέπει να συμπεριφερθεί και του είπα να βγει και να μιλήσει, να μην κρυφτεί».

Για την εμφάνισή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» λέει:

«Όταν έφτασε η συζήτηση με την κα Χρηστίδου, την οποία αυτή προκάλεσε, της είπα την άποψή μου για το πώς πηγαίνει κάποιος στα μπουζούκια, αυτή αντέδρασε και της είπα και εσείς έχετε σχέση με τα μπουζούκια. Παρενέβη ένας τύπος εκεί ο οποίος κάνει τον δικαστή. Εμένα με ενόχλησε πιο πολύ ότι όταν έχεις έναν προσκεκλημένο, δε φέρεσαι με αυτόν τον ανάγωγο τρόπο, αυτό είναι βασική αρχή τουλάχιστον της δημοσιογραφίας. Αν δεν εκτιμάς κάποιον, δεν τον προσκαλείς. Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν χτίσει όλη τους την καριέρα στην αντιπαράθεση».



megatv.com