Η ΚΕ μόλις αποφάσισε να κάνει δεκτή την τροπολογία για να μπει ως προϋπόθεση μαζί με τις 30 υπογραφές μελών του οργάνου και η δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες των υποψηφίων.

Ο συσχετισμός της προηγούμενης ΚΕ που κήρυξε έκπτωτο πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη δεν άλλαξε και η πλειοψηφία των 100 «κλείδωσε» τον οδικό χάρτη με τις κάλπες για εκλογή προέδρου να στήνονται στις 24 Νοεμβρίου και τον δεύτερο γύρο την πρώτη Κυριακή του Δεκεμβρίου.

Το Έκτακτο Συνέδριο θα διεξαχθεί 1 – 3 Νοεμβρίου για την επικύρωση των υποψηφιοτήτων και των πολιτικών θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η πρόταση του Νίκου Παππά το Συνέδριο να κάνει αλλαγές στο καταστατικό δεν πέρασε στη δεύτερη ψηφοφορία με αναλογία 60 – 40 μεταξύ των μελών της ΚΕ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ξαφνική εμφάνιση – αστραπή στην Άρτα έχει κλειστεί και πάλι στη σιωπή διατηρώντας το χαμηλό επικοινωνιακό προφίλ των τελευταίων δυο εβδομάδων μετά την καθαίρεσή του. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, αναβάλλεται για ακόμα μία εβδομάδα ενώ σήμερα θεωρητικά ήταν να δημοσιοποιήσει και το σχετικό βίντεό του, για τη συμμετοχή του στην κούρσα ηγεσίας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίεςη, η Όλγα Γεροβασίλη ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετέχει στην κούρσα διαδοχής για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.



megatv.com