palaioxristianos 640×360.jpg

Ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίασης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς

Ο παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι του από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα το μεσημέρι της Τρίτης.

Το νεογνό παρέμενε στο νοσοκομείο, καθώς ο κοινωνικός λειτουργός είχε κρίνει ακατάλληλο το περιβάλλον διαβίασης της οικογένειας και είχε απαγορεύσει να δοθεί στους γονείς.

Το βρέφος επρόκειτο να μεταφερθεί σήμερα στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», πράγμα που γνώριζαν οι γονείς. Η μητέρα του ερχόταν καθημερινά σε επαφή με το κοριτσάκι, αφού το θήλαζε. Επειδή ήταν γνωστό ότι το βρέφος θα μεταφερόταν, υπήρχαν υπάλληλοι σεκιούριτι στον όροφο των νεογνών, ωστόσο, ο πατέρας, λίγο πριν από τις δύο το μεσημέρι, κατάφερε να αρπάξει το παιδί και να φύγει τρέχοντας. Πλέον τον αναζητά η αστυνομία.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr