Δράστες, έξι ανήλικοι οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Ο 16χρονος είχε έρθει από την Πτολεμαΐδα προκειμένου να δει την 14χρονη με την οποία διατηρεί ρομαντική σχέση. Στη θέα του ζευγαριού, η ομάδα των έξι κινήθηκε απειλητικά εναντίον τους, καταφέρνοντάς τους χτυπήματα.

Μάλιστα, ένας από τους έξι, με σιδερένιο λοστό στο χέρι, χτυπούσε τον 16χρονο σε κεφάλι και σώμα.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσαν οι δύο έφηβοι στις Αρχές, ο λόγος της επίθεσης εναντίον τους ήταν η ερωτική αντιζηλία, με την 14χρονη να αναφέρει ότι έχει δεχτεί απειλές και στο παρελθόν.

«Ήταν μέσα στα αίματα»

Αυτόπτης μάρτυρας που περιέθαλψε τον ανήλικο περιγράφει στο MEGA τις σκηνές τρόμου:

«Όταν ήρθα εδώ, βρήκα 5 – 6 παιδιά που μιλάγανε. Ρώτησα τι γίνεται, μου είπαν μιλάμε. Μπήκα μέσα, σε δευτερόλεπτα χτυπάει το παντζούρι, λέω τι έγινε, φώναζε η κοπέλα ‘βοήθεια’. Το παλικάρι ήταν μέσα στα αίματα. Τον έβαλα στο σπίτι, τον έπλυνα, ζαλιζόταν. Του είπα να πάρω την Αστυνομία, μου είπε ναι αλλά χωρίς να το μάθουν οι γονείς του. Είναι από την Πτολεμαΐδα. Φοβήθηκε γιατί δε μένει εδώ. Η κοπέλα σε σοκ και αυτή, φώναζε. Τους χτύπησαν με σίδερο, ήταν μέσα στα αίματα. Αυτοί έξι ήταν στην αρχή, μετά ήταν 20 άτομα και φύγαν όλοι πάνω όταν βγήκα εγώ».



megatv.com