Ήταν ο πρώτος από την οικογένεια που κατάλαβε πως ο Πέτρος ήταν ο εξαφανισμένος αδελφός τους. Με το που είδε τη φωτογραφία στο Live News και το μενταγιόν στο λαιμό του Πέτρου αμέσως έτρεξε στο πατρικό να ψάξει την αντίστοιχη φωτογραφία στο οικογενειακό άλμπουμ.

«Μόλις είδε τη φωτογραφία στην τηλεόραση ήταν σίγουρος ότι ήταν ο αδελφός του και πήγε στο πατρικό στο χωριό και σύγκρινε τις φωτογραφίες. Είδε τον σταυρό εδώ, το κολιέ και είπε αυτός είναι», είπε η ανιψιά του Πετρίτ.

Η ομοιότητα των δύο αντρών πράγματι είναι εντυπωσιακή.

«Είδε το κολιέ, το ρολόι, τα ρούχα», είπε ο Αρμάντο, ωστόσο όταν ο Πέτρος είδε τις φωτογραφίες, απάντησε:

«Απολύτως τίποτα. Μπορεί να μοιάζω εγώ. Δεν θυμάμαι τίποτα. Δεν έχω μνήμη».

Κάτι πάντως από τα ελάχιστα που θυμάται ο Πέτρος είναι πως μεγάλωσε σε χωριό με την περιγραφή που είχε κάνει στον φίλο του Θεοδόση να ταιριάζει πολύ με αυτό το χωριό της Κλεισούρας από όπου κατάγεται ο Πετρίτ και η οικογένεια του.

«Μου περιέγραψε το συγκεκριμένο χωριό ακριβώς. Σας λέω ειλικρινά μου περιέγραφε ότι έχει μια μεγάλη ανηφόρα, ένα βράχο, μια στροφή. Ένα ρέμα, ένα δασάκι», είπε ο φίλος του Πέτρου.

Και το χωριό στην Κλεισούρα είναι μέσα στη φύση και το πράσινο. Αυτό μάλιστα είναι το πατρικό σπίτι του Πετρίτ όπως το βλέπουμε σε φωτογραφίες που μας έστειλε η οικογένεια.

«Είναι ο γιος μου»

Είναι η μητέρα του Πετρίτ. Η γυναίκα που έρχεται Αθήνα από μέρα σε μέρα για να συναντήσει τον Πέτρο που όπως λέει είναι ο πρωτότοκος γιος της που έχει να συναντήσει μια εικοσαετία.

«Αυτός είναι», αναφώνησε μόλις είδε πρόσφατες φωτογραφίες του Πέτρου Κουτσούκη.

Η επιδείνωση στην υγεία της δεν της επιτρέπει ακόμα να ταξιδέψει, ωστόσο είναι θέμα ημερών να κατέβει στην Αθήνα για να υποβληθεί σε εξέταση DNA.

Μίλησαν στο τηλέφωνο τα χαμένα αδέλφια

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος επικοινώνησε με ένα από τα αδέλφια του στην Κλεισούρα. Μάλιστα, ο εργοδότης του Πέτρου, μίλησε στο Live News για αυτή την επικοινωνία:

«Μιλήσανε, ο Πέτρος συγκρατημένος, ο άλλος είναι βέβαιος ότι είναι αδελφός του. Στο τέλος έπεσε λίγο κλάμα και από τις 2 πλευρές, μίλησε και με την νύφη του. Ο Πέτρος όντως δεν καταλαβαίνει, δεν του λέει κάτι. Ενώ είμαστε σχεδόν 100% βέβαιοι ότι είναι αδελφός του δεν μπορεί να νιώσει κάτι.

»Εμείς σκεφτόμασταν να πηγαίναμε Καμένα Βούρλα, μίλησα και με τον Πέτρο καλύτερα λέει ας περιμένουμε να έρθει η μάνα, να δώσει αυτό το test DNA, να τελειώνει αυτή η ιστορία. Σαν να μίλαγε με ένα ντουβάρι ήταν. Λέω δεν γίνεται, να το παίζει, δεν το παίζει. Όντως δεν του λέει τίποτα».



megatv.com