Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν άνοδο του κόμματος «Φωνή Λογικής», με την Αφροδίτη Λατινοπούλου να το αποδίδει σε «όσα πρεσβεύει το κόμμα».

«Όσο περισσότερο μας γνωρίζουν τόσο περισσότερο μας εμπιστεύονται. Όσο περισσότερο μιλάμε γι’ αυτά που απασχολούν την πλειοψηφία των Ελλήνων, τα αυτονόητα, ότι γίνεται με την λαθρομετανάστευση, την εγκληματικότητα, την ακρίβεια, την υγεία και την παιδεία, είναι θέματα που απασχολούν την πλειοψηφία», είπε.

Η πρόεδρος της «Φωνής Λογικής» ξεκαθάρισε πως το κόμμα έχει αυτόνομη και ξεκάθαρη πορεία, ενώ τόνισε πως «η ΝΔ μεταλλάχθηκε».

«Μου προξένησε εντύπωση ότι η κα Κεφαλογιάννη ξόδεψε σχεδόν 80.000 ευρώ για να εξοπλίσει το γραφείο της και πάνω από 60.000 ευρώ για να δώσει δώρο στην πριγκίπισσα της Ιαπωνίας, και το πρόβλημα της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν ο κος Σαλμάς, ο οποίος μίλησε για απευθείας αναθέσεις και φωτογραφικούς διαγωνισμούς».

«Δεν θα συνεργαζόμασταν με τη ΝΔ. Ακούγονται πολλά και πρέπει να δώσουμε τέλος στις θεωρίες συνωμοσίας. Με τον πρωθυπουργό ο οποίος πρόδωσε τον συντηρητικό κόσμο στην Ελλάδα, τον πρωθυπουργό που έφερε και ψήφισε τον νόμο για την υιοθεσία και τα ομόφυλα ζευγάρια, κάνοντας το χατίρι στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, τον πρωθυπουργό που δεν έχει κάνει το παραμικρό για το λαθρομεταναστευτικό, αφήνοντας να μετατραπεί σε γκέτο περιοχές της Ελλάδας, που έχει δολοφονήσει τους ελεύθερους επαγγελματίες με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, με τον πρωθυπουργό που είναι αμετανόητος σοσιαλιστής, όχι δεν συγκυβερνώ, ούτε τον πυρετό μου δεν μοιράζομαι μαζί του».

«Θα είχαμε διώξει τους παράνομους μετανάστες χθες», είπε μεταξύ άλλων η Αφροδίτη Λατινοπούλου, αναφερόμενη στο μεταναστευτικό.

«Δεν είναι μόνο το θέμα των απελάσεων. Θα έπρεπε να είναι αυτονόητο ότι έχουμε κλειστά σύνορα», είπε.



megatv.com