Ο Παναθηναϊκός απόψε το βράδυ (03/10, 19:45 ΕΡΑ ΣΠΟΡ) θα αγωνιστεί κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου και θέλει να ξεκινήσει την υπεράσπιση των κεκτημένων του με το δεξί, απέναντι σε ένα σύνολο, που πιθανότατα είναι από τα πιο αδύναμα του θεσμού.

Το κλίμα στις τάξεις του “τριφυλλιού” είναι καλό, παρά την απώλεια του πρώτου τίτλου της σεζόν, όπου ηττήθηκε στον τελικό του Super Cup από τον Ολυμπιακό με σκορ 86-85. Ο Έργκιν Άταμαν είναι στην ευχάριστη θέση να έχει μόλις απώλεια στο έμψυχο δυναμικό του, καθώς ο Κώστας Αντετοκούνμπο είναι εκτός από το σημερινό παιχνίδι, λόγω κατάγματος στον δεξιό του αντίχειρα, ενώ ο Λορένζο Μπράουν θα παίξει, καθώς υποχώρησαν οι ενοχλήσεις, που ένιωθε στο πέλμα.

Επιπλέον επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας, θα κάνει και ο Τσέντι Όσμαν, αφού θυμίζουμε πως στο Super Cup, έμεινε εκτός από την εξάδα των ξένων, που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στις ελληνικές διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ίδια φιλοσοφία με την περσινή χρονιά, όπου στόχος τους στη Euroleague είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία και η ανάδειξη των νεαρών παικτών του συλλόγου από τον κόουτς Γκονζάλεθ. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει το back to back, και να φτάσει στις οχτώ κατακτήσεις της διοργάνωσης.

Οι Nταμίρ Γιαβόρ, Ράιν Περάρντι και Αρτούρας Σούκις ορίστηκαν να διευθύνουν το παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλητών Ευρώπης απέναντι στη γερμανική ομάδα.//ΔΜ



ertsports.gr