Ένα ξέσπασμα στο τελευταίο οκτάλεπτο έδωσε τελικά τη νίκη με 15-11 στον ΝΟΒ, ο οποίος διπλασίασε τις νίκες του και βρίσκεται “αγκαλιά” με την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Για τον ΑΝΟΓ, το αποψινό ήταν το πρώτο του παιχνίδι στο τουρνουά και, με ανάλογες εμφανίσεις, είναι σε θέση να διεκδικήσει το εισιτήριο για τους “16” της διοργάνωσης.

Αν και η ομάδα του Λαιμού ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να επιβεβαιώσει τη θεωρητική ανωτερότητά της. Μάλιστα, αν έλειπε η εκτελεστική δεινότητα της Λόλα Μουλχάουτσεν (έξι τέρματα συνολικά), πιθανότατα η Γλυφάδα θα είχε καταφέρει να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Το ματς πήγε γκολ-γκολ ως τις αρχές της τελευταίας περιόδου, όταν δύο διαδοχικά τέρματα της Ελευθερίας Φουντωτού (που ως πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΝΟΓ) μέσα σε 43 δευτερόλεπτα, “ξεκόλλησαν” τη Βουλιαγμένη. Το συγκρότημα της Κικής Λιόση πέτυχε σερί 5-0, ξέφυγε 14-9 και “κλείδωσε” τη νίκη.

Το Σάββατο (5/10), οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν διπλή αγωνιστική. Ο ΝΟΒ, που ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Βερολίνο, παίζει στις 11:00 με την ολλανδική Βίντεξ Ντονκ και στις 19:00 με τη γερμανική Σπαντάου, ενώ ο ΑΝΟΓ θα αντιμετωπίσει στις 13:00 την ισπανική Καταλούνια και στις 21:00 τη Βίντεξ Ντονκ.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 3-3, 7-3

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Φουράκη 1, Καλογεροπούλου, Μιμίδη, Γιαννοπούλου, Ξενάκη 2, Φουντωτού 4, Κρασσά, Γιάουστρα 2, Ανδρεάδη, Μουλχάουτσεν 6, Αγγελίδη, Καρύτσα.

ΓΛΥΦΑΔΑ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Ουίλιαμς, Νίνου 1, Μουστακαρία, Λούδη 1, Γρηγοροπούλου, Καλαϊτζή 1, Γκίλλα, Τέρνερ 2, Κανελλοπούλου, Τζωρτζακάκη 1, Λασκαρίδου 4, Σαλταμανίκα 1, Τσιάρα.//Λ.



ertsports.gr