Ο 19χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι με την ομάδα από την Ολλανδία, γίνοντας έτσι ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που πετυχαίνει γκολ και στα δύο πρώτα του παιχνίδια ως βασικός.

Η σεζόν για τον Δημήτρη Ράλλη έχει ξεκινήσει ονειρικά. Ο 19χρονος επιθετικός μετράει δύο τέρματα σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Την προηγούμενη αγωνιστική ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε φανέλα βασικού στο νεάρο κόντρα στην Χέρακλες και αυτός τον δικαίωσε στέλνοντας την μπάλα στο… πλεχτό.

Ο άλλοτε θρύλος της Άρσεναλ και νυν τεχνικός της ομάδας από την “χώρα της τουλίπας” έδωσε και πάλι την ευκαιρία στον 19χρονο επιθετικό και αυτός τον έκανε να μην μετανιώσει για την επιλογή του. Πιο συγκεκριμένα, ο Ράλλης μετέτρεψε σε ασίστ την πάσα του Τρένκοφ κάνοντας το 1-1 κόντρα στην Τσβόλε.

Με αυτό του το τέρμα ο 19χρονος επιθετικός έγινε ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας που σκοράρει στα πρώτα του δύο παιχνίδια που ξεκινάει ως βασικός, κάτι που είχε κάνει μεταξύ άλλων και ο Κλας Γιαν Χούντελαρ.//ΝΚ





ertsports.gr