ef76bf21 1ce2 43a9 ac35 aec5cf2274b2

Θλίψη σκόρπισε στα Φάρσαλα, η είδηση του θανάτου ενός 27χρονου ποδοσφαιριστή μετά από τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο 4ο χλμ. του δρόμου Λάρισας – Καρδίτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε από το πρωί της Κυριακής το onlarissa.gr, το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα μετά τη διασταύρωση του Νέου Κοιμητηρίου στη Λάρισα. Το αυτοκίνητό του εξετράπη της πορείας του, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, χτύπησε σε κολόνα φωτισμού και τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμού του οδηγού του.

Ο άτυχος 27χρονος ήταν ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Φύλλου στην Καρδίτσα. O νεαρός αγαπούσε το ποδόσφαιρο και είχε αγωνιστεί στην ομάδα του χωριού του, την Δόξα Υπέρειας, αλλά και στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

«Σύσσωμη η οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων εκφράζει την θλίψη της και τα ειλικρινή, βαθιά και θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, στους οικείους και τους φίλους του Χρήστου Κερμελίδη o oποίος έφυγε τόσο άδικα και απροσδόκητα σε ηλικία μόλις 27 ετών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Στην κηδεία του θα παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ομάδας μας ενώ θα κατατεθεί και στεφάνι στην μνήμη του», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η ομάδα του 27χρονου.

Παρά την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας, που έσπευσε στο σημείο με δύο υδροφόρα και δύο βοηθητικά οχήματα, δεν κατέστη δυνατό να απεγκλωβιστεί ο οδηγός πριν η φωτιά καταστρέψει ολοσχερώς το όχημα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά και να απομακρύνουν τη σορό του άτυχου άνδρα, αλλά ήταν ήδη αργά.

Πηγη: sportal.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr