3pgidt73Y00.jpg

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα, παρέσυρε δύο πεζούς πριν καταλήξει στη βιτρίνα καταστήματος.

Το τροχαίο σύμφωνα με το neakriti.gr, συνέβη όταν το όχημα του οδηγού, που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, χτύπησε δύο πεζούς και στη συνέχεια προσέκρουσε πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, προτού καταλήξει να σπάσει την τζαμαρία του καταστήματος. Οι δύο πεζοί που τραυματίστηκαν από το περιστατικό είναι ένας 37χρονος Παλαιστίνιος και ένας 58χρονος Αλβανός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη.

Η παρέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να συλλαμβάνουν τον οδηγό, ο οποίος φέρεται να βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τη στιγμή του ατυχήματος.

Η εικόνα που άφησε πίσω το όχημα μετά τη σύγκρουση δείχνει το μέγεθος της καταστροφής: σπασμένα τζάμια, κατεστραμμένη βιτρίνα και ζημιές στα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα, ενώ ο δράστης του τροχαίου θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να δώσει εξηγήσεις για το περιστατικό. Η κατάσταση των τραυματιών, όπως έγινε γνωστό, είναι σταθερή, αλλά ο ένας από αυτούς φέρει σοβαρά τραύματα, που απαιτούν συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

protothema.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



agrinio24.gr