Η Μαρία Ιωαννίδου είναι αναμφίβολα μία από τις καλύτερες λαϊκές ερμηνεύτριες της νέας γενιάς, έχοντας αποδείξει ότι το μέλλον της ανήκει.

Η γνωστή τραγουδίστρια από την αρχή της καριέρας της έχει επιλέξει να απασχολεί τα Μέσα αποκλειστικά και μόνο με τη φωνή της, τα τραγούδια της και δικαιώνεται.

Κι αυτό γιατί ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Κυριάκος Παπαδόπουλος, εκτιμώντας, τόσο τις ερμηνευτικές δυνατότητες, όσο και τον χαρακτήρα της Μαρίας Ιωαννίδου, αποφάσισε να συμπράξει μαζί της δισκογραφικά.

Η αρχή της συνεργασίας τους αποτελεί το medley με πέντε ζεϊμπέκικα, σε μουσική του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη, τα οποία ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό λαϊκό τρόπο η ανερχόμενη ερμηνεύτρια.

Τα τέσσερα εξ’ αυτών έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν και έχουν γίνει μεγάλες επιτυχίες, ενώ στο medley έχει συμπεριληφθεί και ένα νέο τραγούδι του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε στίχους του στιχουργού, Ηλία Φιλίππου, που έχει τίτλο «Κάψε».

Στο medley, το οποίο οπτικοποιήθηκε από τον σκηνοθέτη, Άλεξ Κωνσταντινίδη, υπάρχει και ένα τραγούδι με τον τίτλο «Φύγε» σε στίχους της Εύης Δρούτσα (όλα τα υπόλοιπα είναι σε στίχους του Ηλία Φιλίππου).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 18 Οκτωβρίου η Μαρία Ιωαννίδου θα ξεκινήσει εμφανίσεις στο Metropolis Live στην Πάτρα, δίπλα στον μεγάλο δημιουργό, Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



Πηγή