toynhjj.jpg

Η Ιωάννα Τούνη κατά την επιστροφή της από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη έζησε μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Η γνωστή Influencer καταγγέλλει ότι άνθρωποι γνωστής αεροπορικής εταιρείας δεν την άφησαν να ταξιδέψει με την έγκυο κολλητή της, καθώς ήταν τελευταίες στην ουρά.

Η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε σε κλάματα στα social media, ενώ μοιράστηκε και ένα δεύτερο δεκάλεπτο βίντεο όπου εξηγούσε τι ακριβώς συνέβη χθες στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Η γνωστή επιχειρηματίας τόνισε πως θα κινηθεί νομικά κατά της αεροπορικής εταιρείας για ηθικούς περισσότερο λόγους και θα το πάει έως τέλους.

«Δεν επέτρεψαν ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην έγκυο κολλητή μου και εμένα να περάσουμε μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες στην πτήση μας, γιατί ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ το ότι δεν περιμέναμε όρθιες στην τεράστια ουρά, και ήμασταν καθιστές στα 2 μέτρα από το gate μέχρι να τελειώσει το line! ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ στο μεγαλείο της…» έγραψε στο Tik Tok η Ιωάννα Τούνη.

«Είναι η χειρότερη αεροπορική όπως επισημάναμε πριν, που έχω ταξιδέψει ποτέ. Μην αναφερθούμε πάλι στο “λεφτά έχεις, ταξίδεψε με άλλη εταιρεία”. Το βρίσκω αστείο. Ταξιδέψαμε με αυτή γιατί ευνοούσαν οι ώρες και η παρέα επέλεξε αυτή την εταιρεία και φυσικά ακολούθησα (…). Δεν μπόρεσα να χωνέψω ότι απλά έβαλε την κορδέλα, που ήμασταν οι δύο τελευταίοι επιβάτες, εγώ και η έγκυος. Ούρλιαζα και έκλαιγα, και εγώ και η Ντόρις. Μας έλεγαν “δεν μας νοιάζει που είναι έγκυος, δεν μας νοιάζει τίποτα. Η πύλη έκλεισε”.

Δεν ξέρω αν είναι οι κανονισμοί της εταιρείας ή ήταν αυτή κακιασμένη μάγισσα. Δεν ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε νομικά, θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί. Εννοείται θα το φτάσουμε στο τέρμα. Δεν είναι οικονομικό το θέμα, είναι ηθικό. Φαντάζομαι σε πόσους ακόμη θα έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Ήταν σοκαριστικό το πώς μπορείς να κάνεις κατάχρηση εξουσίας και πόσο αβοήθητος μπορεί να είναι κάποιος που προσπαθεί να βρει το δίκιο του. Δεν έχει σημασία αν είσαι κάποιος ή δεν είσαι κάποιος. Το θέμα είναι εντελώς ανθρώπινο. Δεν τους ένοιαξε η εγκυμοσύνη, δεν τους ένοιαξε τίποτα» τόνισε η Ιωάννα Τούνη.

govastileto.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



Πηγή