Ο καλύτερος νέος παίκτης του 2017 και καλύτερος 6ος παίκτης του 2023, θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις των Γουίζαρντς, καθώς το πρόβλημα στον δεξιό του καρπό δεν φαίνεται να έχει λυθεί.

Ο Μαλκολμ Μπρόγκντον μετά την σεζόν με τους Μπλέιζερς, θα καθυστερήσει να κάνει ντεμπούτο με την φανέλα των “μάγων”, καθώς αντιμετωπίζει το γνωστό πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί του χέρι. Ο καλύτερος 6ος παίκτης της λίγκας πριν δυο χρόνια, έχει μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό, καθώς ο καρπός του δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα στις ομάδες του. Ο 31χρονος πλέι μέικερ θα αγωνιστεί για 9η σεζόν στον μαγικό κόσμο του NBA, αυτή την φορά με την φανέλα της ομάδας της πρωτεύουσας, βάζοντας στόχο ένα καλό πλασάρισμα για την είσοδο στα play off.

Ο Μπρόγκντον έχει αγωνιστεί σε 439 αγώνες του NBA με τις φανέλες των Μπακς, των Πέισερς των Σέλτικς και των Μπλέιζερς μετρώντας 15.4 πόντους, 4.7 ασίστ και 4.2 ριμπάουντ σε 29 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.//ΓΡ



ertsports.gr