Το Μαρούσι με τον ΠΑΟΚ μπαίνουν στην μάχη της Ευρώπης, καθώς αντιμετωπίζουν τις Νόργκπινγκ και Λίμπουργκ αντίστοιχα, ώστε να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο την πορεία τους.

Η ομάδα του Νίκου Βετούλα μετά την ήττα από τον Προημηθέα Πάτρας με 84-80 στον Άγιο Θωμά, θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη με αντίπαλο την Σουηδική Νόρκεπινγκ στο κλειστό των βορείων προαστίων (22:15 ΕΡΤ3). Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν με νίκη στο πρωτάθλημα τους και θέλουν μια νίκη για να πάρουν ώθηση για την συνέχεια. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Βέλγιο και την έδρα της Λίμπουργκ (21:30), έχοντας την ψυχολογία στα ύψη μετά την τεράστια νίκη στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” επί του Περιστερίου με 80-72.

Οι Βέλγοι στο πρωτάθλημα της BNXT είναι στην τέταρτη θέση με το απόλυτο νικών (4/4). Οι γηπεδούχοι θέλουν να κάνουν μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά ο “δικέφαλος του βορρά” έχει ένα καλό προφίλ στις διοργανώσεις της FIBA (πέρσι αγωνίστηκε στο BCL) και φαντάζει ένα δύσκολο εμπόδιο για τους Βέλγους.//ΓΡ



ertsports.gr