Την ίδια ώρα τα «μαχαίρια έχουν βγει» για τα καλά. Να διαγραφεί ο Κασσελάκης ζητάνε οι μισοί, αντίθετος εμφανίζεται ο Πολάκης, την ίδια ώρα και ο Αλέξης Τσίπρας κάνει επανεμφάνιση.

«Δεν θέλω να αποκλείσω τον Κασσελάκη, αλλά να τον νικήσω», σημείωσε ο Παύλος Πολάκης.

Οι φωνές για διαγραφή από την άλλη πολλές και το newsit αποκαλύπτει:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποστολή του εξώδικου στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ είναι με μεγάλη βεβαιότητα εκτός της κούρσας για την διεκδίκηση της ηγεσίας του κόμματος και πολύ κοντά στην διαγραφή του από αυτό».

O Απόστολος Γκλέτσος θα πει στο MEGA πως ο Κασσελάκης επιχειρεί μία εντυπωσιακή έξοδο.

-Απόστολος Γκλέτσος: Προσπαθεί να κάνει μία έτσι έξοδο, προσπαθεί να φύγει με φαντασμαγορικό τρόπο, θέλει να φύγει, δεν θέλει να κάτσει, για να πάει σε εκλογές, σε εκλογή. Δεν θέλει να πάει σε κάλπη, γιατί ξέρει τι τον περιμένει».

-Δημοσιογράφος: Πιστεύετε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα κάνει δικό του κόμμα μετά από πού συμβαίνει;

-Απόστολος Γκλέτσος: Δε νομίζω! Ας κάνει ότι θέλει, ότι τον φωτίσει ο Θεός».

Το κλίμα στο κόμμα μυρίζει μπαρούτι με τα στρατόπεδα να είναι χωρισμένα στα δύο και να περιμένουν στην γωνία τις εξελίξεις. Χαρακτηριστικά τα καρφιά Ζαχαριάδη.

Μέσα στα πυρά αίσθηση προκαλεί η απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί μέσω εκδήλωσης του ινστιτούτου του.

Η αντιμετώπιση της ακρίβειας, οι προκλήσεις και οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας θα είναι το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει το Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα στις 22 Οκτωβρίου στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά.

Το παρασκήνιο της πρόσκλησης Πολάκη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LIVE NEWS και της δημοσιογράφου, Χριστίνας Κοραή, στην πρόσκληση Πολάκη προς τους συνυποψηφίους του για την προεδρία του κόμματος, προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ παρών δήλωσαν οι:

Στέφανος Κασσελάκης -με το ραντεβού τους να γίνεται στις 12:30-, ο Σωκράτης Φάμελλος θα είναι εκεί επίσης, ο Στέφανος Γκλέτσος θα συμμετάσχει κι αυτός μέσω Ζoom, καθώς βρίσκεται στην Κύπρο λόγω γυρισμάτων της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αλλά και ο Νίκος Φαραντούρης θα είναι στην συνάντηση μέσω Ζoom.

Στην συνάντηση του κ. Πολάκη με τους συνυποψήφιους αρχηγούς  παρόντες θα είναι και οι: Ράνια Σβίγγου, Νίκος Παππάς κι ίσως ο Θάνος Μωραΐτης, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.



megatv.com