Η ψηφιακή καινοτομία στον επιχειρηματικό τομέα με εστίαση στις υπηρεσίες του τραπεζικού, του ασφαλιστικού και του ξενοδοχειακού κλάδου, ήταν το θέμα που επικράτησε στα Digital Innovation Days που διοργάνωσε η COSMOTE, σε συνεργασία με την Telekom.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, ειδικοί από Ελλάδα και εξωτερικό μοιράστηκαν τις γνώσεις τους και παρουσίασαν σε κορυφαία στελέχη των συγκεκριμένων επιχειρηματικών κλάδων, τις προτάσεις για καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις ψηφιοποίησης. Στόχος είναι η ψηφιακή πρωτοπορία που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Η δεύτερη ημέρα επικεντρώθηκε στις καινοτομίες του ξενοδοχειακού κλάδου με αιχμή την ανάγκη για ασφαλή συνδεσιμότητα με υπερυψηλές ταχύτητες, μέσω τεχνολογιών όπως το Wi-Fi 7, το 5G SA, τα Campus Networks και το Fiber-to-the-Room.

Τεχνολογίες που συμβάλλουν στην αναβάθμιση των ξενοδοχειακών υπηρεσιών, επιτρέποντας ταχύτερη και ασφαλέστερη δικτύωση, ενισχύοντας την εμπειρία των επισκεπτών με χαμηλότερο λειτουργικό κόστος για τις επιχειρήσεις.



megatv.com