Τουρκία – Μαυροβούνιο 1-0

Οι “γείτονες” δεν εντυπωσίασαν με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις στο “Samsun 19 Mayis Stadium”, όμως πήραν το ζητούμενο, που ήταν η κατάκτηση των τριών βαθμών. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι, πέτυχε ο επιθετικός μέσος της Φενέρμπαχτσε Ιρφάν Καχβετσί στο 69′, δίνοντας το έναυσμα για πανηγυρισμούς στο στρατόπεδο της Τουρκίας.

Ισλανδία-Ουαλία 2-2

Βασικός κι αναντικατάστατος ήταν ο Ίνγκι Ίνγκασον του Παναθηναϊκού στο 2-2 της Ισλανδίας με την Ουαλία. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2, χάρη σε τέρματα των Τζόνσον (11′) και Γουίλσον (29΄) και κάπου εκεί πίστεψαν πως θα κατακτήσουν μία εύκολη νίκη. Τελικά η Ισλανδία δεν άφησε το παιχνίδι να ξεφύγει από τα χέρια της και με γκολ του Τόμασον και αυτογκόλ του τερματοφύλακα Ντάνι Γουόρντ, πήρε την ισοπαλία.

Σλοβακία-Σουηδία 2-2

Σ’ ένα ματς που οι Σουηδοί προηγήθηκαν 2-0 με τους Αγιάρι (25′) και Σέμα (32′), ο Στρέλετς με δύο τέρματα (44′, 72′) «έσωσε» τον ένα βαθμό για τους Σλοβάκους. Μάλιστα στις καθυστερήσεις του αγώνα αντικαταστάθηκε ο Ελίασον της ΑΕΚ, ο οποίος είχε καλή παρουσία, όμως η χώρα του, δεν κατόρθωσε να φύγει από την Μπρατισλάβα με τους βαθμούς της νίκης.

Τα σημερινά αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στο Nations League:

Βοσνία-Γερμανία 1-2
Ουγγαρία-Ολλανδία 1-1
Τσεχία-Αλβανία 2-0
Ισλανδία-Ουαλία 2-2
Τουρκία-Μαυροβούνιο 1-0
Ουκρανία-Γεωργία 1-0
Εσθονία-Αζερμπαϊτζάν 3-1
Σλοβακία-Σουηδία 2-2 //ΔΜ



ertsports.gr