Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης, η οποία προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Αστυνομία συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να τους καταγγείλει.

Η πράξη φέρεται να τελέστηκε στα τέλη Αυγούστου, αλλά το 14χρονο κορίτσι φοβόταν να μιλήσει, καθώς οι δύο φερόμενοι ως δράστες την απειλούσαν πώς αν μιλήσει θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Οι δράστες, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, γνώριζαν το κορίτσι το οποίο φέρονται να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για μια βόλτα, αλλά το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και το βίασαν, σύμφωνα με τις καταγγελίες.

Απόπειρα αυτοκτονίας

Η ανήλικη, υπό την πίεση των γεγονότων, φέρεται να έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με κατάποση χαπιών, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στο νοσοκομείο. Αυτός είναι και ο λόγος που την οδήγησε στο να μιλήσει και να καταγγείλει το περιστατικό.

Η υπόθεση έχει ήδη παραπεμφθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, ενώ έχει διαταχθεί και ιατροδικαστική εξέταση της 13χρονης.



megatv.com