Το μεγαλύτερο ποσοστό από τον Χάρη Δούκα εξασφάλισε ο Νίκος Ανδρουλάκης σε όλες τις περιφέρειες, πλην της Ηπείρου, όπου επικράτησε οριακά ο δήμαρχος Αθηναίων.

Ο Χάρης Δούκας δεν κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα ούτε στον δήμο Αθηναίων, στον οποίο πριν από έναν χρόνο εκλέχθηκε δήμαρχος, με τον Ανδρουλάκη να συγκεντρώνει στην Περιφέρεια Αττικής 60,39% και τον Χάρη Δούκα να είναι στο 39,61%.

Το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή, αναφέρει ότι μπορεί και την επόμενη εβδομάδα να υπάρξει τετ α τετ μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατόπιν πρωτοβουλίας του κ. Μητσοτάκη.

Με την σκιά των υποκλοπών να πλανάται πάνω από την συνάντηση των δύο ανδρών ξεκαθαρίζεται ότι πρόκειται να είναι ένα θεσμικό τετ α τετ, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Restart Ανδρουλάκη με αλλαγές στο κόμμα και την Κ.Ο.

Το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή σχετικά με τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει Νίκος Ανδρουλάκης μετά την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές αναφέρει: τραπέζι στρατηγικής, πρωινός καφές, λίφτινγκ στην κοινοβουλευτική ομάδα και δημιουργία σκιώδης κυβέρνησης.

Στα σχέδια του Νίκου Ανδρουλάκη – σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ – είναι η διεξαγωγή δύο συνεδρίων την άνοιξη: ένα πολιτικό κι ένα οργανωτικό και 13 περιφερειακά συνέδρια.

Ποια νέα πρόσωπα θα αξιοποιήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο Παύλος Γερουλάνος το πιο πιθανό είναι να κρατήσει τα Οικονομικά, αλλά με αναβαθμισμένο ρόλο. Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Στεφανία Μουρελάτου και Παύλος Χρηστίδης επίσης θα αξιοποιηθούν.

Ενώ τα νέα πρόσωπα που κι αυτά οδεύουν προς αξιοποίηση στο επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη είναι οι: Κώστας Τσουκαλάς, Λευτέρης Καρχιμάκης, Όλγα Μαρκογιαννάκη και Βαγγέλης Τσόγκας.



megatv.com