Η “Ένωση” υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League, με τον Ματίας Αλμέιδα να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να είναι ετοιμοπόλεμοι αλλά δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα επιστρέψουν οι διεθνείς.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον “Δικέφαλο του Βορρά” για την 8ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής ο Αργεντίνος τεχνικός δουλεύει με όλο το διαθέσιμο ρόστερ, καθώς δεν έχει υπάρξει κάποιο νέο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ και όσοι παίκτες αντιμετώπιζαν προβλήματα έχουν μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.

Τα πράγματα δεν είναι όμως τόσο καλά στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, καθώς ο Ματίας Αλμέιδα όπως και όλοι οι προπονητές αυτή τη περίοδο δουλεύει χωρίς τους διεθνείς. Με δεδομένο πως η “Ένωση” έχει οκτώ παίκτες που λείπουν για διεθνείς υποχρεώσεις, αλλά δύο από αυτούς αναμένεται να επιστρέψουν στα Σπάτα μετά τις 17/10, καθώς Πινέδα και Κάλενς αγωνίζονται τα ξημερώματα της Τετάρτης και αναμένονται στην Ελλάδα μετά τις 17/10.

Κάπως έτσι λοιπόν μπορεί στο πρόσωπο του Ματίας Αλμέιδα να υπάρχει ένα χαμόγελο, ωστόσο ο Αργεντίνος τεχνικός περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι διεθνείς για να διαπιστώσει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι της Κυριακής.//ΝΚ



ertsports.gr