Η Κ19 του Ολυμπιακού ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης και θα ξεκινήσει το φετινό της ταξίδι κόντρα στη Ταλίνα Κάλεβ την επόμενη εβδομάδα (23/10, 17:00). Ο επαναληπτικός έχει οριστεί για τις αρχές Νοεμβρίου στην Εσθονία και σε περίπτωση πρόκρισης των Πειραιωτών θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία).

Η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Το φετινό τους ταξίδι στο UEFA Youth League ξεκινούν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την JK Tallina Kalev στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την ερχόμενη Τετάρτη (23/10, 17:00) για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path (μονοπάτι πρωταθλητών).

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι έτοιμοι για τη νέα ευρωπαϊκή περιπέτεια τους και στόχος τους είναι η πρόκριση, προκειμένου να φτάσουν και φέτος μακριά στη διοργάνωση.

Θυμίζουμε πως η ομάδα Νέων του Θρύλου έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε τίτλο διοργάνωσης της UEFA σε συλλογικό επίπεδο, νικώντας με 3-0 τη Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, ενώ μετέπειτα ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατέκτησε την ίδια σεζόν δύο ευρωπαϊκά τρόπαια, με την κατάκτηση του UEFA Conference League.

Ο δεύτερος αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αναμένεται να διεξαχθεί στις 6/11 στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα που θα αντιμετωπίσουν θα προκύψει από το ζευγάρι Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία)».//Π.



ertsports.gr