Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπερασπίστηκε τους παίκτες του και σε δηλώσεις του, τόνισε πως όλοι χρειάζονται, καθώς τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά.

«Ο Κάνααν είχε σκοράρει σημαντικές ελεύθερες βολές σε προηγούμενα παιχνίδια και είναι καλός σουτέρ ελεύθερων βολών», ανέφερε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξηγώντας την απόφαση του να εκτελέσει ο Αμερικανός γκαρντ την βολή μετά την τεχνική ποινή που δέχθηκε ο πάγκος της Μπαρτσελόνα στο φινάλε του αγώνα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Ούρος Πλάβσιτς και την έλλειψη ψηλών αναφέροντας: «Ο Ούρος δεν είναι έτοιμος. Είναι στη διαδικασία. Πρέπει πρώτα να παίξει καλά στην ABA League. Τον χρησιμοποίησα πολύ στο Σπλιτ και δεν ήταν καλός. Τον εμπιστεύομαι, αλλά χρειάζεται χρόνο για να παίξει σε αυτό το επίπεδο».

Για την διαχείριση στο ρόστερ του Ερυθρού Αστέρα: «Μοιράσαμε τον χρόνο παιχνιδιού, είχαμε ενεργό όλο το ρόστερ στα προηγούμενα παιχνίδια αν ελέγξετε τους χρόνους συμμετοχής θα το δείτε. Μόνο ο Κάλινιτς έπαιξε 26-27 λεπτά, όλοι οι άλλοι έπαιξαν από 23-25 λεπτά. Οι παίκτες δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι, σε κάποια παιχνίδια θα είναι καλοί σε κάποια άλλα όχι».//ΔΜ



ertsports.gr