Στην στήλη του Γ. Παπαχρήστου στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» αναφέρεται μεταξύ άλλων το πώς ο Στέφανος Κασσελάκης αποκαλύπτει στους συνομιλητές του την πρόθεσή του να κάνει άλλο κόμμα και πως έχει βρει και την σχετική χρηματοδότηση, καθώς όταν ερωτάται για τα χρήματα, απαντά πως τα χρήματα θα βρεθούν.

«Αυτό που σημειώνω σήμερα είναι ότι ο κος Κασσελάκης μιλάει πολύ και μιλάει σε ανθρώπους που εν πολλοίς δεν γνωρίζει. Ανέφερα ότι σε μία συζήτηση που έκανε πρόσφατα είπε πράγματα που δεν θα έπρεπε να βγουν από το στόμα του, γιατί ουσιαστικά περιγράφουν ποιες είναι οι προθέσεις του για το μέλλον», σχολίασε στο MEGA ο Γιώργος Παπαχρήστος.

«Παραμένει στον ΣΥΡΙΖΑ για να τελειώσει το θέμα με την πλειοψηφία της Κεντρικής Επιτροπής με τέτοιον τρόπο ώστε όταν δημιουργήσει τον δικό του φορέα, να μπορέσει να πάρει όλο τον καλό κόσμο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φαίνεται αν ρωτήθηκε ότι αυτό το εγχείρημα θα χρειαστεί χρήματα, η απάντηση που έδωσε ήταν σιβυλλική. Είπε ότι θα βρεθούν χρήματα. Δεν τον προστατεύουν οι δικοί του άνθρωποι, δεν μπορείς να ανοίγεις συζητήσεις σε κύκλο ανθρώπων που δεν ξέρεις πως αυτές θα μεταφερθούν προς τα έξω και πως θα χρησιμοποιηθούν από τους αντιπάλους του», σχολίασε ο κος Παπαχρήστος.

Διαψεύδει ο Κασσελάκης τις αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαχρήστου

Ωστόσο, το επιτελείο του Στ. Κασσελάκη απάντησε στις αποκαλύψεις του Γιώργου Παπαχρήστου, διαψεύδοντας το ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για προβοκάτσια και υπενθυμίζουν πως ο Στ. Κασσελάκης στις δημόσιες παρεμβάσεις του μιλά για τον ΣΥΡΙΖΑ ως «το κοινό μας σπίτι».



megatv.com