Ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ πλησιάζει το ρεκόρ του θρυλικού Άγγλου επιθετικού στην Premier League, μετά από μια ακόμη μαγευτική εμφάνιση στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Τσέλσι την Κυριακή (20/10).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ άνοιξε το σκορ για τη Λίβερπουλ, προτού δώσει την ασίστ για το νικητήριο γκολ του Κέρτις Τζόουνς στο 51ο λεπτό, καθώς οι “κόκκινοι” επικράτησαν 2-1 της Τσέλσι στο “Άνφιλντ” και διατήρησαν τη θέση τους στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Αυτή ήταν η 34η φορά στην Premier League που ο Αιγύπτιος κατάφερε να συνεισφέρει με ένα γκολ και μια ασίστ και πλέον του λείπουν δύο παιχνίδια για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ έχει ξεκινήσει δυναμικά την εκστρατεία υπό τον νέο προπονητή Άρνε Σλότ, κερδίζοντας επτά και χάνοντας ένα από τα οκτώ παιχνίδια της στην Premier League μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή με έναν βαθμό διαφορά από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ θα επιστρέψει στη δράση μεσοβδόμαδα, καθώς θα αντιμετωπίσει την Λειψία εκτός έδρας σε μια αναμέτρηση για το Champions League.//Λ.



ertsports.gr