Η ζήλεια και οι απειλές κατά της ζωής της, καθώς και τα «θερμά» επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχουν οδηγήσει το ζευγάρι στις δικαστικές αίθουσες.

Η καταγγελία αφορά στην τοποθέτηση συστήματος γεωγραφικού εντοπισμού που είχε εγκατασταθεί στο αυτοκίνητό της και είχε την δυνατότητα καταγραφής ήχου.

Όπως κατήγγειλε η γυναίκα στις Αρχές, ο πρώην σύζυγος μπορούσε ανά πάσα στιγμή να δει πού βρισκόταν η ίδια, και με ποιόν συνομιλούσε καθώς και το περιεχόμενο των συνομιλιών.

Η γυναίκα εξήγησε στους αστυνομικούς ότι έβλεπε τον πρώην σύζυγό της μπροστά της συνεχώς, γεγονός που την τρομοκρατούσε γιατί οι σχέσεις τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες. Επειδή την τρομοκρατούσε η παρουσία του άνδρα, αμέσως ενεργοποιήθηκε η διαδικασία που προβλέπεται για την ενδοοικογενειακή βία.

Πριν από λίγες μέρες που ο άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στις δικαστικές Αρχές, όταν έφτασε η ώρα της απολογίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι το σύστημα εντοπισμού υπήρχε στο αυτοκίνητο από την αγορά του.

Ισχυρίζεται ότι η σύζυγος γνώριζε για το σύστημα εντοπισμου στο υπερπολυτελές αυτοκίνητο που κατείχε το ζευγάρι όταν ήταν ακόμη παντρεμένοι. Επιπλέον ο άνδρας προσκόμισε στις ανακριτικές Αρχές βεβαίωση της εταιρείας για την εγκατάσταση κάρτας SIM ότι τα τελευταία χρόνια ήταν ανενεργή.

Κατόπιν αυτών των δεδομένων, το δικαστήριο αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο άνδρας υποστήριξε πως η καταγγελία της συζύγου έγινε γιατί εκκρεμεί ακόμη ένα δικαστήριο, το οποίο θα εκδικαστεί τον προσεχή Δεκέμβριο.

Στο εν λόγω δικαστήριο, κατηγορούμενος είναι συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας και ο πρώην σύζυγός της είναι ένας από τους βασικούς μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη αυτή.

Η πλευρά του άνδρα αποδίδει την καταγγελία περί παρακολουθυήσεων στο γεγονός ότι ο άνδρας είναι μάρτυρας στην προαναφερθείσα δίκη.



megatv.com