FAY XYLA 2 1 1200×630.jpg

Με αφορμή τη νέα παράσταση που θα πρωταγωνιστεί, «2.22 A ghost story» η Φαίη Ξυλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Buongiorno το πρωί της Τρίτης 22/10.

Μέσα σε όλα, η Φαίη Ξυλά μίλησε για τη σχέση με τον 9 ετών γιό της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τον χρόνο που περνά σε σχέση με την εικόνα της.

«Ο γιος μου είναι εννέα χρονών. Είναι σε φάση που μπορούμε και συνεννοούμαστε, συζητάμε πολύ. Δε θα έλεγα ότι είναι χαμηλών τόνων, είναι αρκετά ζωηρός αλλά είναι και φυσιολογικό τα παιδάκια να είναι ζωηρά. Διαβάζει, είναι μελετηρός αλλά μέχρι ένα σημείο, δε το παρακάνει…Θα έρθει να δει την παράσταση. Έχει καταλάβει τι δουλειά κάνω, έχει έρθει γενικά σε πολλές πρόβες και σε γύρισμα και σε παραστάσεις.

Του έχω εξηγήσει τι δουλειά κάνω και θέλω να έρχεται και στον χώρο που δουλεύω για να βλέπει που είμαι. Νομίζω σε όλα τα παιδιά αρέσει το θέατρο… Στα γυρίσματα συνήθως βαριέται, εκτός αν του δώσουμε κάποια δουλειά να κάνει. Με έχει δει στην τηλεόραση, έβλεπε φανατικά το “Έρωτας με διαφορά”» είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Δε προσέχω ιδιαίτερα την εικόνα μου. Δεν είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Θα βάλω τις κρέμες μου αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, Αισθάνομαι ότι ο χρόνος που φέρεται πολύ καλά, και όσο μεγαλώνω νιώθω πολύ καλύτερα, δε θα ήθελα να πάω προς τα πίσω. Δεν αναπολώ τίποτα από το παρελθόν. Μου αρέσει πάντα να σκέφτομαι το μετά. Τα όνειρά μου δε τα λέω ποτέ, τα κρατάω για μένα… Νομίζω ότι είμαι αισιόδοξος άνθρωπος παρότι είμαι ρεαλίστρια» ανέφερε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

tlife.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.



Πηγή