«Όλους τους ηλικιωμένους τους έκλεψε, όλους»

Η 50χρονη φέρεται να προσπαθούσε να μπει στα σπίτι των ηλικιωμένων με το πρόσχημα να τους βοηθήσει στις δουλειές ή να τους κάνει παρέα, και όταν έβρισκε την ευκαιρία τους έκλεβε χρήματα και χρυσαφικά χωρίς αρχικά να το καταλάβουν.

«Ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Καμένων Βούρλων».

Στην περίπτωση της κυρίας Σοφίας, εμφανίστηκε μια ζεστή ημέρα του καλοκαιριού στην πόρτα της με δύο λεμονάδες για να της κάνει παρέα.

Εκείνη την περίοδο φρόντιζε μια ηλικιωμένη κοντά στο σπίτι της κυρίας Σοφίας και την γνώριζαν από την γειτονιά.

«Γεια σου μου λέει κυρά Σοφία, έφερα 2 λεμονίτες να δροσιστούμε. Της είπα εγώ δεν πίνω τέτοια πράγματα γιατί έχω πίεση».

Όπως καταγγέλλει η ηλικιωμένη, όλα ήταν ένα καλοστημένο σχέδιο για να την κλέψει.

«Πιάνω και εγώ και το πίνω, μετά από λίγο με πήρε ο ύπνος. Μπήκε μέσα και μου έκλεψε παπούτσια, λεφτά, τις βέρες» .

«Της ζήτησα να μου φέρει έστω τις βέρες και με έβρισε»

Τη επόμενη ημέρα, η ηλικιωμένη συνειδητοποίησε ότι έλειπαν τα χρήματα της και της τηλεφώνησε ζητώντας να περάσει από το σπίτι να μιλήσουν.

«Της λέω δεν ντρέπεσαι, κρατά τα λεφτά, δώσε μου τις βέρες. Τη φοράω 65 χρόνια. Άρχισε να με λέει π…».

Μάλιστα, όπως λέει η ηλικιωμένη γυναίκα, η 50χρονη οικιακή βοηθός όχι μόνο δεν τις επέστρεψε τις βέρες, αλλά την απείλησε ότι θα βάλει άτομο να της κάνει κακό.

«Θα σε κάνει ένα με το πεζοδρόμιο μου είπε. δεν έβγαινα. Φώναξα τον αστυνόμο. Όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα».

Το ίδιο είχε συμβεί και με άλλον ηλικιωμένο, που αν και σε εκείνον παραδέχτηκε ότι τον έκλεψε, δεν του επέστρεψε πότε τα χρυσαφικά και τον απείλησε με μήνυση για ξυλοδαρμό.

«Μετά από λίγες μέρες αφού τα πήρε, μου λέει γυναίκα μου ξέρεις μου έχει πάρει τις βέρες, τα δαχτυλίδια και τα ρολόγια. Το παραδέχτηκε η οικιακή βοηθός. Πήγα στην αστυνομία, έκανα την (καταγγελία) το έγραψε ο χωροφύλακας. Από κει και πέρα καμία ειδοποίηση. Εν τω μεταξύ (η κατηγορούμενη οικιακή βοηθός) Πήρε και έβαλε στο πρόσωπο της μπεταντίν, αλείφτηκε ολόκληρη, όταν θα την καλούσε αστυνομικός να πει ότι «εμένα με έδειρε».

Στο LIVE NEWS ο αδελφός της κατηγορούμενης

Στην εκπομπή μίλησε ο αδελφός της 50χρονης κατηγορούμενης.

«Έχω μέρες να κοιμηθώ. Αν έχει συμβεί αυτό, παύει να είναι αδελφή μου. Εγώ δεν την είχα να το κάνει αυτό. Αν έχει κάνει κάτι τέτοιο ντροπή της».

H 50χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της 84χρονης γειτόνισσας της, παρά τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία με βίντεο που την δείχνει να είναι το τελευταίο άτομο που επισκέφτηκε την ηλικιωμένη, αρνείται σθεναρά ότι σκότωσε την γυναίκα και επικαλείται ότι είναι άρρωστη.



megatv.com