Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου στην Αμαλιάδα.

Το κοινό πρόσωπο στους θανάτους των τριών βρεφών είναι η Ειρήνη, που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας.

Η 24χρονη έχασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του 15 μηνών μωρού που πέθανε στις 5 Αυγούστου.

«Υπάρχει εύρημα που αποδεικνύει ότι ο Παναγιώτης έφτασε ζωντανός στο νοσοκομείο»

Ο δικηγόρος της μητέρας του Παναγιωτάκη, Τάσος Ντούγκας, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ανέφερε ότι η εντολέας του δηλώνει ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου δεν έχει καμία ανάμειξη με τον θάνατο του Παναγιώτη.

«Αυτό που έχω να πω -και είναι σημαντικό- είναι ότι τις επόμενες μέρες θα προσκομίσουμε στις ελληνικές αρχές ένα πολύ σημαντικό εύρημα, το οποίο αποδεικνύει ότι το παιδί δεν έφθασε στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας νεκρό, όπως λέει η ανακοίνωση του νοσοκομείου».

«Να βρει γαλήνη το εγγονάκι μου» – Τι είπε ο παππούς του Παναγιωτάκη

Ο παππούς του μικρού Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή.

«Δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα η Ειρήνη, η προσωπική ζωή της δεν με ενδιαφέρει. Δεν ζήτησα ποτέ λεφτά από την Ειρήνη (για να μένει στο σπίτι μου). Το παιδί ήταν ζωντανό, μπορεί να ήταν λάθος των γιατρών», είπε αρχικά.

«Αυτό το παιδί ήταν τα πάντα για εμένα, να βρει γαλήνη το εγγονάκι μου», συμπλήρωσε ο πάππους του άτυχου παιδιού.

Φίλη 24χρονης: «Και στεναχωρημένη να ήταν, έδειχνε χαρούμενη»

Τι απαντά στενή φίλη της Ειρήνης Μουρτζούκου, για τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών.

«Είχα χάσει επαφή δεν την έβλεπα, εγώ σας μιλάω πριν από το ΄21. Δεν ήταν και τόσο καλά στην οικογένειά της. Αυτό το χαρακτήρα που έχει και τώρα, δηλαδή και στεναχωρημένη να ήταν, έδειχνε πάντα ότι είναι χαρούμενη», τόνισε.

«Τέσσερα παιδιά δεν γίνεται να φεύγουν στα χέρια της, να ψάξουν καλύτερα οι Αρχές. Μιλάει σαν να μην είναι δικά της παιδιά δεν βγάζει τον πόνο της μάνας», σημείωσε.

«Αν υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής οι εισαγγελικές αρχές θα το βρουν»

Η Κωνσταντία Δημογλίδου, εκπρόσωπος Τύπου ΕΛ.ΑΣ, ανέφερε στον Κώστα Τσουρό ότι η αστυνομία από τη πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για τον κάθε θάνατο βρέφους έχει σχηματίσει δικογραφία και πρόσθεσε:

«Όταν δεν υπάρχουν ευρήματα τόσο από το νοσοκομείο όσο και από τις ιατροδικαστικές αρχές στα πτώματα των παιδιών, τότε σιγά-σιγά αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια για κάθε περίπτωση. Και στις πέντε δικογραφίες δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να δείχνει ότι υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα για εγκληματική ενέργεια».

«Ο εισαγγελέας έχει μπροστά του αυτή τη στιγμή πέντε υποθέσεις και θεωρώ ότι αν υπάρχει κάποιος κοινός παρονομαστής οι εισαγγελικές αρχές θα το βρουν και να διατάξουν στην συνέχεια ανακριτικές πράξεις».



megatv.com