Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 52χρονος καθηγητής, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος 14χρονης μαθήτριας.

Σύμφωνα πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, λέγοντας πως είχε ανταλλάξει μόνο μηνύματα με την ανήλικη μαθήτρια του.

Οι ισχυρισμοί του όπως αποδείχτηκε, δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας για την υπόθεση, σχολίασε πως η σχολική κοινότητα δεν έκανε τίποτα ενώ έβλεπαν τη συμπεριφορά του.

«Δεν έκαναν τίποτα. Φτάσαμε να συναντιέται με μαθήτριά του και να λέει μάλιστα ‘εγώ απλώς τη χάιδεψα στη μέση΄. Μα είναι αυτή συμπεριφορά καθηγητή; Αυτός ο άνθρωπος έβλεπε ως υποψήφια θύματά του τα κορίτσια και τα αγόρια τα τιμωρούσε. Όταν έβλεπε πως κάποιο αγόρι ήταν με μία κοπέλα που ήθελε τους έβαζε κακό βαθμό. Και όταν οι γονείς πήγαιναν να ρωτήσουν έλεγε πως έβαλε τον βαθμό λόγω της συμπεριφορά του. Έχει κατασχεθεί το λάπτοπ, ένας υπολογιστής και το τηλέφωνό του».

Υπενθυμίζεται πως το LIVE NEWS αποκάλυψε έγγραφο ντοκουμέντο από το 2019 και πρόκειται για την απάντηση του σχολείου προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «στην παρούσα χρονική στιγμή προέχει η διατήρηση θετικού κλίματος και σχολική μονάδα και όχι η όξυνσή του».

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης σχολίασε σχετικά με αυτήν την  αποκάλυψη:

«Είναι από την αρχή μέχρι το τέλος απαράδεκτη αυτή η ανακοίνωση. Έπρεπε να κάνουν έρευνα εις βάθος. Έπρεπε να τον απομακρύνουν και όχι να κάνουν ‘μία γόνιμη συζήτηση’».

Ο Γ. Καλλιακμάνης για την υπόθεση του κυκλώματος «προστασίας» από αστυνομικούς σε οίκους ανοχής & λέσχες

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης αναφέρθηκε και στο κύκλωμα «προστασίας» από αστυνομικούς σε οίκους ανοχής και λέσχες.

Υπενθυμίζεται πως οι «Αδιάφθοροι» της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν σε 19 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων και τεσσάρων αστυνομικών.

Η δράση της συμμορίας είχε ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2014, με τα μέλη της οργάνωσης να συμμετέχουν σε δύο εγκληματικές οργανώσεις που πουλούσαν προστασία σε οίκους ανοχής και παράνομες λέσχες και έκαναν απάτες σε βάρος του δημοσίου.

Τρία άτομα βρίσκονται στην κορυφή της «πυραμίδας» της συμμορίας. Πρόκειται για έναν 58χρονο με το ψευδώνυμο Κρητικός ή Λευτέρης, έναν 55χρονο με ψευδώνυμο Νώντας ή φίλος ή θείος και ένας 37χρονος.

Μέλη της συμμορίας ήταν μία 37χρονη αστυνομικός, η οποία έχει περάσει από νευραλγικές θέσεις της αστυνομίας. Υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων και είχε βραβευτεί ως αστυνομικός της χρονιάς. Η 37χρονη ήταν εκείνη που πληροφορούσε τη συμμορία για το πότε θα γίνουν έλεγχοι.

Στην οργάνωση συμμετείχαν και τρεις ειδικοί φρουροί, που υπηρετούσαν στην ΔΙ.ΑΣ. Αθηνών. Ως ρόλο είχαν να κάνουν αναλήψεις με τις κάρτες των αρχηγικών μελών και να παρέχουν προστασία στα σπίτια αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης.

«Εγώ δεν θεωρώ πως είμαι συνάδελφος με αυτούς τους ανθρώπους. Είναι μία επιτυχία του Εσωτερικών Υποθέσεων που έπιασε μία εγκληματική οργάνωση που περιείχε δύο υπο-οργανώσεις, όπου η μία ασχολούταν με την προστασία οίκων ανοχών και λέσχες και η δεύτερη εταιρείες φαντάσματα με ΦΠΑ από χρήστες ή άστεγους. Έβαζαν μπροστά ανθρώπους δηλαδή. Έπαιρναν το ΦΟΠΑ τους και δεν πλήρωναν ποτέ όσα έπρεπε στο Δημόσιο. Πρόκειται για μία κατάχρηση πάνω από 20-30 εκατ. ευρώ.  Η αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ ενημέρωνε για ελέγχους όπως φαίνεται. Οι δύο ειδικοί φρουροί και ο απόστρατος παρείχαν προστασία στο κτίρια της οργάνωσης ενώ συνόδευαν με μηχανές τον αρχηγό και υπαρχηγό. Επίσης, μετέφεραν και χρήματα».



megatv.com